You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mezardakiler mesaj verir mi?

Üye
Mezardakilerin berzah aleminden verdiği mesajlar aşikar mıdır?

Öncelikle 1 gün içinde gerçekleşen Rüyamı anlatayım...

Bundan Yaklaşık 2-3 hafta önce bir rüya gördüm.Rüyamda bir bir çocuk gördüm bana bakıyordu.Çocuğa Sen Müslüman olsana dedim.Bir şey demedi?
Senin ataların müslüman olmadığı mı için kabul etmiyorsun dedim.Sadece yüzüme baktı.Hemen bulunduğu yere yattı,aradan çok zaman geçmeden kalktı dedi ki üzerine Keçi pisliği atıyorlar.Bende kaldırdım başka yere yatırdım burasıda çok sulak dedi.Sonra Aldım başka yere yatırdım burası iyi der gibi hiç ses çıkarmadı...Ve uyandım...Sabahleyin arkadaşıma anlattım.

Aynı gün kahvaltıya çıktık.Daha sonra öğle namazı kılmak için camiye gittik.Camiden çıktıktan sonra köyün dışına doğru gezelim dedik.Sonra yavaş yavaş ilerlerken mezarlığa doğru yaklaşıyorduk ve yolların üzeri koyun pislikleri doluydu.Bu köyde müslüman mezarlığı ile Rum mezarlığı yanyanadır.Neyse uzaktan baktığımda koyun sürüsünün Rum mezarının içine doğru girdiğini gördüm.Arkadaş hiç bir şey tesadüf değil dedi.Yabancı çocuk,keçi pisliği mezarlık bağlantısını kurmuştu.Mezarlığa yaklaştığımda koyun sürüsü mezarlıktan çıkmıştı.Tam mezarlığın yanından geçerken 2 adet keçi mezarın içine girdi.Bize baktı ve hızlıca tekrar çıktılar.Bizde sürünün çobanına bir daha Rum mezarıda olsa sürüyü buraya sokma diye öneride bulunduk...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-05-2013, Saat:03:19 PM, Düzenleyen: Aciz_Beden.
General
RE: Mezardakiler mesaj verir mi?
Rüyan gerçekleşmiş herhalde ama yinede hayır olsun diyelim. Başlığı düzeltirsen uygun olur. Ve çobana şöyle deseydin daha doğru olurdu sanki; "Hayvanlarını mezarlıklara sokma"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Mezardakiler mesaj verir mi?
kültürel , saygı ve temizlik açısından mezarlara pislik yapılması yanlış tabi fakat , yer altında ve her yerde nice ölünün kalıntıları var , lağımların geçtiği yerde belkide , en pis olan yerlerdede olabilir , ölüye bunların dokunacağını sanmıyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-05-2013, Saat:03:44 PM, Düzenleyen: e2828.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.