You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mezardakiler mesaj verir mi?

Mezardakiler mesaj verir mi?

General
RE: Mezardakiler mesaj verir mi?
Hakaret? Ben kimseye hakaret etmem, algılarında sorun var senin. Ve istediğin şey şu (Mutlu olacaksan söylüyorum) yeter ki kapansın konu; "Sana aklımız yetmiyor" oldu mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
:D :D Ooofff off Allah aşkına git işine sana 5, 6 yorum önce susmanı söyledim ben gereksiz yere dediğin inat üzerine cevap yazdın ben iddia da bulunmadım kafan bunu almıyor, basmıyor, Kur'an da geçmediğini ya da ilmi kaynaklarda geçmediğini bilmiyor muyum sence? Sadece iyi niyetimden yazmıştım bunu yine belirtiyorum. Bu cevabı da şimdi inat üzere yazıyorum sen ve senin gibi artistlerin yorumuna inat
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
sessiz kalman içinde kurandan ya da sünnetten bir delil getirmen gerekir.. e2828in yaptığı aynı şeyler, işin içinden çıkamadığı zaman deposundaki aynı yazıları yapıştırır, muhataba yeniden cevap veriyormuş gibi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.