You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mezardakiler mesaj verir mi?

Mezardakiler mesaj verir mi?

Üye
RE: Mezardakiler mesaj verir mi?
Çok sayın e2828 biz burada kimin haklı veya haksız olduğunu kanıtlama çabasında değiliz...Sadece elimizdeki bilgileri sunmaktayız.Tamam Sizin deyiminizle Ruh kavramı yok diyelim.Azrail Meleği canı neden alır.Demek ki orada büyük bir sır var.Bedenden bir şeyin ayrılması gerekir.Ölümü insan metabolik olarak kendisi de gerçekleştirebilir...Bunun için büyük meleğe neden gereksinim duyulsun ki?Eğer çıkacak Can ise kalbin durması ile ölüm metabolik olarak zaten gerçekleşiyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Mezardakiler mesaj verir mi?
Konuyu bölmek istemezdim ama tartışma dikkatimi çekti.

e2828 şu soruma cevap verir misin;

Madem ölünce ruh denilen bir kavramda olmuyor o halde münker ve nekir melekleri sorguyu kimle yapıyorlar ? Bedenimizle mi ? Fizyolojik olarak ölü olan bi bedenle bu nasıl mümkün olabilir ?

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-05-2013, Saat:05:09 PM, Düzenleyen: `Dua...

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.