You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Merhaba
Burayı bana XooX tavsiye etti. Ben de onun gibi bir hristiyanım. Bana bu forumun çok iyi olduğunu söyledi. Amacım; arkadaşlık ve kendimden farklı olan insanları tanımak. Ayrıca İslamiyet'e duyduğumuz yakınlığı bu forum sayesinde pekiştireceğimizi düşünüyorum. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-08-2014, Saat:11:42 PM, Düzenleyen: Demonia.
Profesör
RE: Merhaba
Merhaba
Hoşgeldin

Şunu belirteyim
Merak ettiğin konulara cevap veremiyor olabiliriz.
Bu islam dininin eksikliği değil bizim eksikliğimizdir.

Hristiyanlık propagandası yapmadığınız sürece forumdan dilediğinizce yararlanabilirsin.
İnşallah bir gün islamla sereflenirsiniz
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Merhaba hosgeldinn gülücük

umduklarini bulman ve keyifli vakit gecirmen dilegiyle gülücük
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Hayat paylaştıkça, farklı insanlarla birlikte oldukça güzel diyorum ve hoş geldin. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Merhaba, ne güzel bir acilis degil mi ? Yani diyorsun ki Korkmayin benden size bir zarar gelmez..

O zaman sanada Merhaba, Hosgeldin Insan, dil ve Ülke kardesim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-08-2014, Saat:01:31 AM, Düzenleyen: 4ever.
-İKRA-
Hoşgeldiniz Demonia,
Hepimiz şu dünya sahnesine geldik, nasibimiz neyse onu alıp gideceğiz.
Burada, en büyük arzusu Allah'ın rızasına erişmek olan bir ortamda Rabb'imize yakınlaşmaya vesile olacak kazanımlara erişmenizi canı gönülden dilerim. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ins dogru yolu bulursun
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.