You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
RE: Merhaba
Aaa hoşgeldin demonia gelmekle ne iyi ettin gülücük

Evet burdaki insanlarla dinimiz farklı fakat ne güzel anlaşıyoruz değil mi ? gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
[Resim: avatar_27247.jpg?dateline=1406914399]

XooX gülücük vatandaş, ben bu resmin ne olduğunu neyin simgesi olduğunu merak ettim..gülücük Birde (XooX) nickin anlamını..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-08-2014, Saat:04:25 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Forumcu
Bence kaldrma.. herkesn kendi inancını ve değerlerini belli etme özgrlğü var değil mi. Bizde buna saygı duymalıyz.. ne demek rahatsız etmek?? Öyle şey olur mu. Biz böyle dersek başörtüsü beni rahatsz ediyor diyene birşey deme hakkımız olur mu?
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Rica ederim gülücük teşekkür edilecek birşey değil ki doğru olan bu gülücük
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
[Resim: hqdefault.jpg]

evet masonik bir simge..beni asla rahatsız etmez edemez. ne masonlar ne işaretleri.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-08-2014, Saat:04:40 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Forumcu
Yurt dışında doğdum büyüdm bir insanın dini sembolleri yüznden dışlanması ötekileştirilmesi nedir bilirim Sad sakal olsun başörtüsü olsun bazı kesimlerce hep terörist olarak adlandrldı sanırm buyüzden bu konuda biraz daha toleranslı davranyrm.. bir insanın dini sembol takması beni rahatsız etmiyor.. beni rahatsız edilecek davranista bulunan insan rahatsiz eder sembolli ya da sembolsuz.. ama hepinizin fikrine saygiliym hassasiyetinizi anlyrm.

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aynen 4ever kardeşm gülücük

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.