You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

>295457<
RE: MERAK ETTİM =D
madem herkes görecekse neden bayanlara ait bir bölüm istediniz o zaman.deseytdiniz yok biz istemiyoz herkes görsün paylaştıklarımızı.biz orda biraz daha rahat etmeniz açısından açıldı o bölüm.ziada bu konuda hiç mi hiç haklı değil ona hak verenlerde dahil.eğer böle kargaşa çıkcaksa kapansın o bölüm.adminlere gelince onlar görüyo diğerleride görsün demissniz.adı üzerinde onlar admin.ve sanmıyorum baktıklarına.gülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: MERAK ETTİM =D
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem herkes görecekse neden bayanlara ait bir bölüm istediniz o zaman.deseytdiniz yok biz istemiyoz herkes görsün paylaştıklarımızı.biz orda biraz daha rahat etmeniz açısından açıldı o bölüm.ziada bu konuda hiç mi hiç haklı değil ona hak verenlerde dahil.eğer böle kargaşa çıkcaksa kapansın o bölüm.adminlere gelince onlar görüyo diğerleride görsün demissniz.adı üzerinde onlar admin.ve sanmıyorum baktıklarına.gülücük

Katılıorum Zehra'ya..
Gereksiz bi bölüm oldu bence.Paylaşılanlarda bişe yok herkesin göreceği şeyler..
Kimse merak etmesin boşyere...Adminler gördükleri için özel bi bölüm deil sonuçta he bakmıolardır o ayrıgülücük
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
yapılan açıklamalar tatmin etmiştir umarım cessesWink
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
senin fikrinede saygı duyuyorum cnm bende sadece fikrimi söyledim hem başka sitelerdede var boyle kadınlar için bölümler ve herkes görüyor neden kargaşa cıkcakki hem görseler ne olacak ne mahsuru var sence onlar içinde yararlı paylaşımlar var hem zaten değişik birşeyde yok öyle o bölümde
tabiki genede admin arkadaslar bilirler
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
diğerleri bizi alakadar etmez.biz diğerleri değiliz.biz bir numarayız:sırıtık:

neyse diğer sitelerde görüyosa o bölümleri onların yaptığı aptallık bu eğer herkes görcekse bayanlar bölümü diye bi bölüm olmasıda saçma olmuş olur.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
neden aptallık olsunki yani ayakkabı modelleriyle maske tariflerini vs.gorse ne olur erkekler ztn dini bir site dikkatli olunuyor konu açarken

birde

lütfen yorum yaparken kırıcı olma ben sadece düşündüğümü söyledim zehracım senin için aptallık olabilir belki ama bnm fikrim bu..
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2008, Saat:10:02 PM, Düzenleyen: Belinay.
>295457<
aptallık onların bayanlar bölümü açıp herkesin görmesini sağlaması.madem herkes görcek adı bayanlar bölümü olmasın.

burdaki yazışmalarım sana değil üstüne alınma ben diğer siteler için deeim.sana burda bi hakaret yazzdıysam göster adına yapılmış bişey var mı

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet adıma bşy yok ama bende aynı fikri savundum bu yetmezmi

ben sadece rica ettim senden kasıtlı veya değil bu böyle anlaşıyor dışardan bakınca

ben sana deseydimki bu şekilde yapan sitelerinki aptallık olur zannederimki sende bana kırılır alınırdın

bilmiyorum belkide bana öyle geliyor ama şuan öyle hissediyorum zehracıgım...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2008, Saat:10:22 PM, Düzenleyen: Belinay.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Kıslar yeter isterseniz olmuo böle.
Belliki biribirinizi yanlış anlıosunuz.
Uzatmayın burdanWink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
hayır alınmazdım çünkü bana orda bişey sölenmiyo lafın nereye gitiğini anlardım.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.