mrk edıosan bız sana anltırız bosuna sadece bynlar gırmıoooo:D
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bence Aslında haksızda sayılmazsın cesses

_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Aslında haksızda sayılmazsın cesses
NEDENKİNE
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Aslında haksızda sayılmazsın cesses
NEDENKİNE

_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Aslında haksızda sayılmazsın cesses
NEDENKİNE
öyle çok özel şeyler koymuyoruz aslında görseler belki onlarada faydası dokunacak hemde ziyaretçi olarak giren bayanlarda görse güzel olur bence herkesin görmesinin bir mahsuru yok tabiki adminler daha iyi bilir bu sadece bnm fikrimdi...
sorun o degil yani kadınlar matinasımı ki erkekler giremiyo hem nerden bileceksin ki erkeklere faydalı olmadıgını bu devirde erkegi kadını mı var kız resimleri olsa haklısınız ama benim istegim ordakileri herkes görsün ya en azından ben göreyim size göre önemsizde olsa
yani görmek çok basit aslında üyelik alırım başkasına aldırrım falan felan umarım ne demek istedigimi anladınız ama yok biz erkeklerin eleiştirelerine acık degiliz onların yorumlarını kaldıramayız yaptıgımız paylaşımlarınıza gelen eleştirilere acık degilseniz diosanız o zaman bişi diyemem...
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettigim kibrik çöpü kadar önemsizde olabilirsorun o degil yani kadınlar matinasımı ki erkekler giremiyo hem nerden bileceksin ki erkeklere faydalı olmadıgını bu devirde erkegi kadını mı var kız resimleri olsa haklısınız ama benim istegim ordakileri herkes görsün ya en azından ben göreyim size göre önemsizde olsa
yani görmek çok basit aslında üyelik alırım başkasına aldırrım falan felan umarım ne demek istedigimi anladınız ama yok biz erkeklerin eleiştirelerine acık degiliz onların yorumlarını kaldıramayız yaptıgımız paylaşımlarınıza gelen eleştirilere acık degilseniz o zaman bişi diyemem...
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettigim kibrik çöpü kadar önemsizde olabilirsorun o degil yani kadınlar matinasımı ki erkekler giremiyo hem nerden bileceksin ki erkeklere faydalı olmadıgını bu devirde erkegi kadını mı var kız resimleri olsa haklısınız ama benim istegim ordakileri herkes görsün ya en azından ben göreyim size göre önemsizde olsa
yani görmek çok basit aslında üyelik alırım başkasına aldırrım falan felan umarım ne demek istedigimi anladınız ama yok biz erkeklerin eleiştirelerine acık degiliz onların yorumlarını kaldıramayız yaptıgımız paylaşımlarınıza gelen eleştirilere acık degilseniz diosanız o zaman bişi diyemem...
haklı olduğunu düşünüyorum cesses ordaki konuların sahranında dediği gibi diğer bölümdeki konulardan pek farkı yok zaten...

*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence Aslında haksızda sayılmazsın cesses
NEDENKİNE
öyle çok özel şeyler koymuyoruz aslında görseler belki onlarada faydası dokunacak hemde ziyaretçi olarak giren bayanlarda görse güzel olur bence herkesin görmesinin bir mahsuru yok tabiki adminler daha iyi bilir bu sadece bnm fikrimdi...
BİRİNCİSİ ŞİMDİ PAYLAŞMIYORUZ ÖZEL ŞEYLERİMİ AMA İLERDE PAYLAŞIRIZ
İKİNCİSİ ZİYARETÇİ BAYANLAR Bİ ZAHMET ÜYE OLSUN İSTEYE ÖYLE DAHİL OLSUN O BÖLÜME
ÜÇÜNCÜSÜ ORADA ERKEKLER FAYDALI OLCAK HİÇBİR KONU YOK BAŞLIKLARIN HEPSİ BİZ BAYAANLARI İLGİLENDİRİYOR
ANNESİNE YA DA KIZ KARDEŞİNE FAYDALI OLMAK İSTEYENLER İSEE İNTERNETTEN ARAŞTIRIP BULSUNLAR
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.