You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

....Envarül-Âşîkîn....
RE: MERAK ETTİM =D
ayyy koptum ya nesın sen:D:D
mrk edıosan bız sana anltırız bosuna sadece bynlar gırmıoooo:D
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: MERAK ETTİM =D
ifade
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ifade Bence Aslında haksızda sayılmazsın cesses
ifade NEDENKİNE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ifade
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ifade Bence Aslında haksızda sayılmazsın cesses
ifade NEDENKİNE

öyle çok özel şeyler koymuyoruz aslında görseler belki onlarada faydası dokunacak hemde ziyaretçi olarak giren bayanlarda görse güzel olur bence herkesin görmesinin bir mahsuru yok tabiki adminler daha iyi bilir bu sadece bnm fikrimdi...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ben baştan demiştim öyle erkelerden gizli saklı bi konu yok ordagülücük

sıradaan buradad yapıla bilir o paylaşımlar

aman ces merat ettiğin şeye bakgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ifade NEDENKİNE

öyle çok özel şeyler koymuyoruz aslında görseler belki onlarada faydası dokunacak hemde ziyaretçi olarak giren bayanlarda görse güzel olur bence herkesin görmesinin bir mahsuru yok tabiki adminler daha iyi bilir bu sadece bnm fikrimdi...

BİRİNCİSİ ŞİMDİ PAYLAŞMIYORUZ ÖZEL ŞEYLERİMİ AMA İLERDE PAYLAŞIRIZ

İKİNCİSİ ZİYARETÇİ BAYANLAR Bİ ZAHMET ÜYE OLSUN İSTEYE ÖYLE DAHİL OLSUN O BÖLÜME

ÜÇÜNCÜSÜ ORADA ERKEKLER FAYDALI OLCAK HİÇBİR KONU YOK BAŞLIKLARIN HEPSİ BİZ BAYAANLARI İLGİLENDİRİYOR

ANNESİNE YA DA KIZ KARDEŞİNE FAYDALI OLMAK İSTEYENLER İSEE İNTERNETTEN ARAŞTIRIP BULSUNLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
merak ettigim kibrik çöpü kadar önemsizde olabilirifade sorun o degil yani kadınlar matinasımı ki erkekler giremiyo hem nerden bileceksin ki erkeklere faydalı olmadıgını bu devirde erkegi kadını mı var kız resimleri olsa haklısınız ama benim istegim ordakileri herkes görsün ya en azından ben göreyim size göre önemsizde olsagülücükyani görmek çok basit aslında üyelik alırım başkasına aldırrım falan felan umarım ne demek istedigimi anladınız ama yok biz erkeklerin eleiştirelerine acık degiliz onların yorumlarını kaldıramayız yaptıgımız paylaşımlarınıza gelen eleştirilere acık degilseniz diosanız o zaman bişi diyemem...Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2008, Saat:06:03 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettigim kibrik çöpü kadar önemsizde olabilirifade sorun o degil yani kadınlar matinasımı ki erkekler giremiyo hem nerden bileceksin ki erkeklere faydalı olmadıgını bu devirde erkegi kadını mı var kız resimleri olsa haklısınız ama benim istegim ordakileri herkes görsün ya en azından ben göreyim size göre önemsizde olsagülücükyani görmek çok basit aslında üyelik alırım başkasına aldırrım falan felan umarım ne demek istedigimi anladınız ama yok biz erkeklerin eleiştirelerine acık degiliz onların yorumlarını kaldıramayız yaptıgımız paylaşımlarınıza gelen eleştirilere acık degilseniz o zaman bişi diyemem...Wink

haklı olduğunu düşünüyorum cesses ordaki konuların sahranında dediği gibi diğer bölümdeki konulardan pek farkı yok zaten...gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettigim kibrik çöpü kadar önemsizde olabilirifade sorun o degil yani kadınlar matinasımı ki erkekler giremiyo hem nerden bileceksin ki erkeklere faydalı olmadıgını bu devirde erkegi kadını mı var kız resimleri olsa haklısınız ama benim istegim ordakileri herkes görsün ya en azından ben göreyim size göre önemsizde olsagülücükyani görmek çok basit aslında üyelik alırım başkasına aldırrım falan felan umarım ne demek istedigimi anladınız ama yok biz erkeklerin eleiştirelerine acık degiliz onların yorumlarını kaldıramayız yaptıgımız paylaşımlarınıza gelen eleştirilere acık degilseniz diosanız o zaman bişi diyemem...Wink

haklı olduğunu düşünüyorum cesses ordaki konuların sahranında dediği gibi diğer bölümdeki konulardan pek farkı yok zaten...Wink

tşkürler ederim reyhan gülücük

eger ordaki konuların diger bölümlerden bi farkı yoksa paylaşılsın derim ...paylaşılmıyosa bundan sonraki actıgım tüm konuları bayanların girmemesini sadece erkek üyelerin bakmasını isterim ona göre konu acarım erkeklere göre...bu davranışım hiç etik olmaz ama sadece erkeklerle ilgili konu acıp ve sadece erkeklerin girmesini isteyecegim sayın adminizden...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2008, Saat:06:09 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ifade NEDENKİNE

BİRİNCİSİ ŞİMDİ PAYLAŞMIYORUZ ÖZEL ŞEYLERİMİ AMA İLERDE PAYLAŞIRIZ

İKİNCİSİ ZİYARETÇİ BAYANLAR Bİ ZAHMET ÜYE OLSUN İSTEYE ÖYLE DAHİL OLSUN O BÖLÜME

ÜÇÜNCÜSÜ ORADA ERKEKLER FAYDALI OLCAK HİÇBİR KONU YOK BAŞLIKLARIN HEPSİ BİZ BAYAANLARI İLGİLENDİRİYOR

ANNESİNE YA DA KIZ KARDEŞİNE FAYDALI OLMAK İSTEYENLER İSEE İNTERNETTEN ARAŞTIRIP BULSUNLAR

fikirlerine saygı duyuyorum ama sana bu konuda katılmıyorum binnurcuğum diğer sitelerin hiç biri böyle değil
birde erkek adminlerimiz zaten görüyorlarmış diğerlerininde girmesinin bir mahsuru yok bence
orda onlarıda ilgilendiren şeyler var diye düşünüyorum
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.