You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
MERAK ETTİM =D
EFENİM BEN NEDEN EŞARP MODELLERİ KONUSUNA, BEBEK İSİMLERİ KONUSUNA VE BENİM KÖŞEM ADLI KONULARA GİREMİYOM NAMAHREM Mİ Saskin BELKİ EŞARP ALCAM ANNEME BELKİ BENDE BEBEK İSİMLERİNE BAKCAM YOKSA BAYANLARA ÖZEL Mİ BU SAYDIKLARIM ifademerak ediyom valla yaa ne var ne yok die aaaaaaaaa sanki etik bişi degil gibi geldi herkes girebilmeli benceifadeilgilenirseniz tşkürler ederim...selametle gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-10-2008, Saat:05:52 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
>295457<
RE: MERAK ETTİM =D
kahkaha meraklı.merak etmesen şaşrdım zatenTongue
merak etme meraklandırcak şeyler yok ordaTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
hiçte bileme var merak edilecek herkese acık bi site degilmi ki alla alla hem erkekleri ilgilendirmeyecek bi konu degil belki ben anneme göstercem siteyi acıp olamaz mı yani illa bayan üyelik mi alalım bayanların bakması içinifade bence geregi yapılmalı kısa zamanda rica olunur...hee bide benim köşem adlı konuda şiirler var galiba onlara neden giremiyorum yoksa şiirleri yazan şiirlere gelen eleştirelere yorumlara acık degil mi ki o da yasaklanıyo _?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-10-2008, Saat:06:05 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
Cvp: RE: MERAK ETTİM =D
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçte bileme var merak edilecek herkese acık bi site degilmi ki alla alla hem erkekleri ilgilendirmeyecek bi konu degil belki ben anneme göstercem siteyi acıp olamaz mı yani illa bayan üyelik mi alalım bayanların bakması içinifade bence geregi yapılmalı kısa zamanda rica olunur...hee bide benim köşem adlı konuda şiirler var galiba onlara neden giremiyorum yoksa şiirleri yazan şiirlere gelen eleştirelere yorumlara acık degil mi ki o da yasaklanıyo _?

kahkahacesses annenide üye yapsana sende ihlyegülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ces cok ayıp gülücük
o bölum bizim gülücük
yada uyelık sıfremı verım bak sen ordan merak ettıklerıne Tongue
barnak bassam olurmu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: MERAK ETTİM =D
kahkahameraklı melahat....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hanım hanıma bölümü orası cesi seni alakadarediyomuki acabakahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu merak bu erkeklere çok fazlaTonguebide şu dellenmiş ifadeyi nolur koyma cess: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: MERAK ETTİM =D
FAZLA MERAK İYİ DEĞİLDİR !!!!!
HEM NİYE KISKANIYOSUNUZ BİİZM BÖLÜMÜMÜZÜ halay
ÇÖZÜMÜ VAR
İSTEDİĞİNİZ MERAK ETTİĞİNİZ BAŞLIKLARI SÖYLEYİN GENEL BÖLÜMEDE ATILSIN YETERKİ BİZİM BÖLÜMÜMÜZÜN ÖZELLİĞİ BOZULMASIN Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2008, Saat:04:39 AM, Düzenleyen: *Rabia*.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.