You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lütfen bana yardım edin islamdan uzaklaştım.

Lütfen bana yardım edin islamdan uzaklaştım.

Profesör
RE: Lütfen bana yardım edin islamdan uzaklaştım.
kusur yok be guzel kardesım,tavrın gayet uygun ve yerınde olmus gülücük hatta net oldugun ıcın ben tesekkur ederım sana gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Aciklanicak ne varki eger zihinsel engelli degilsen ve kuranda kuranin acik ve net oldugunuda göz önüne alirsak. hadislerinde islamin tamamlayicisi oldugunu düsünürsek yukaridaki yazdiklarin cübbeli hoca olsun araplar olsun hicbirinin inkar etmedigi seyler. ya öyle inanicaksin ya inanmiyicaksin. sagdan soldan yok orrda anlatilmak istenen sey o degil diyip cok farkli yorum yazan kivirmalara kanmaya gerek yok. din bu ya böyle kabul edersin ya risk alip inanmazsin :D
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeş iyice üstüne gitmeye uğraşmasanız artık, sorup soracağına pişman etmediniz mi?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.