Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Lütfen bana yardım edin islamdan uzaklaştım.
Lütfen bana yardım edin islamdan uzaklaştım.
(Hz.İshak'ın iki oğlundan biri olan) Esav karılarını, oğullarını, kızlarını, hayvanlarının hepsini ... alıp Yakup' tan ayrıldı... (Yaratılış 36 / 6)
13 Davut Hevron'dan ayrıldıktan sonra Yeruşalim'de kendine daha birçok cariye ve karı aldı. Davut'un erkek ve kız çocukları oldu. ( 2 - samuel - 5 )
soruyu soran arkadaş , tevratta yani eski ahitte hani çok eşlilik yoktu ?
Alıntı:Z4F3R_den alıntı
AYRICA BURDA MİLLETİN KAFASINI BULANDIRMAK İÇİN KUYUYA TAŞ ATTIĞIN BESBELLİ
-BARİ AYETLERİN DOĞRUSUNU YAZ
-BARİ KALBİM ALLAH ALLAH Diye atıyor şeklinde samimiyetsiz şeyler yazma...
-Bari ateistliği seçmiş çoğu insan gibi daha doğru düzgün kuran ayetlerini doğru şekilde yazamıyorken
okuduğun diğer kutsal kitaplardan bahsetme
Her islam forumunda birisi böyle çıkıp,hep papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyor hep aynı konular
hep aynı giriş...
yok kardeşlerim
yok eskiden çok inaçlıydım ,zaten bulanmış olan kafanla burda milletin de kafasını bulandırmak istediğin gün yüzü misali
EĞER KALBİNDE BEYNİNDE BU TÜRDEN SORU İŞARETLERİ VARSA NASIL KALBİN ALLAH ALLAH DİYE ATABİLİYOR Kİ?

Aynen katılıyorum kardeşim..
Dediğin gibi..
Delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40 tane akıllı çıkartmaya çalışıyoruz..
İslamiyetle uzaktan yakından alakası olmayan biri foruma bir yem atıyor..
Forumdakiler yerlerse biraz ortalığı karıştırırız,yemezlerse sessizce forumdan sıvışır kaçarız taktiği yani..
Kusura bakmayın ama bir kaç (Çok afedersiniz ) sazan da bu oltaya gelip konuya ahkam kesmeye çalışıyor..
Onların amacı zaten konularına muhalefet edecek birileri çıksın da forum biraz karışsın herkez birbirine düşsün hakaret ağır sözler havalarda uçuşsun forumun itibarı yerlerde sürünsün..
Lütfen bu tezgaha gelmeyelim kardeşlerim...
Böyle kişilere şahsen cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorum..
Z4F3R_ kardeşimizin dedği gibi ALLAH ın göndermiş olduğu kuranı bile sorgulayabilecek cesareti kendinde bulabilen ayetleri yalanlayan birinin kalbi nasıl ALLAH ALLAH diye çarpabilir ki....
Bence külliyen yalan..
Bu kişinin kalbi ALLAH ALLAH diye değil YALLAH YALLAH diye çarpıyor bence
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi