You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lütfen bana yardım edin islamdan uzaklaştım.

Lütfen bana yardım edin islamdan uzaklaştım.

General
RE: Lütfen bana yardım edin islamdan uzaklaştım.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2013, Saat:10:20 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Cezalı Üye
İsrail, diğer ismiyle Hz.Yakup) o gece kalktı; iki karısını, iki cariyesini, onbir oğlunu yanına alıp Yakbuk Irmağı'nın sığ yerinden karşıya geçti. (Yaratılış 32 / 22)

(Hz.İshak'ın iki oğlundan biri olan) Esav karılarını, oğullarını, kızlarını, hayvanlarının hepsini ... alıp Yakup' tan ayrıldı... (Yaratılış 36 / 6)

13 Davut Hevron'dan ayrıldıktan sonra Yeruşalim'de kendine daha birçok cariye ve karı aldı. Davut'un erkek ve kız çocukları oldu. ( 2 - samuel - 5 )

soruyu soran arkadaş , tevratta yani eski ahitte hani çok eşlilik yoktu ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2013, Saat:10:21 PM, Düzenleyen: eeşittiremcekare.
Forumcu
Alıntı:Z4F3R_den alıntı
AYRICA BURDA MİLLETİN KAFASINI BULANDIRMAK İÇİN KUYUYA TAŞ ATTIĞIN BESBELLİ

-BARİ AYETLERİN DOĞRUSUNU YAZ
-BARİ KALBİM ALLAH ALLAH Diye atıyor şeklinde samimiyetsiz şeyler yazma...
-Bari ateistliği seçmiş çoğu insan gibi daha doğru düzgün kuran ayetlerini doğru şekilde yazamıyorken
okuduğun diğer kutsal kitaplardan bahsetme

Her islam forumunda birisi böyle çıkıp,hep papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyor hep aynı konular

hep aynı giriş...

yok kardeşlerim
yok eskiden çok inaçlıydım ,zaten bulanmış olan kafanla burda milletin de kafasını bulandırmak istediğin gün yüzü misali

EĞER KALBİNDE BEYNİNDE BU TÜRDEN SORU İŞARETLERİ VARSA NASIL KALBİN ALLAH ALLAH DİYE ATABİLİYOR Kİ?
alkýþ alkýþ alkýþ
Aynen katılıyorum kardeşim..
Dediğin gibi..
Delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40 tane akıllı çıkartmaya çalışıyoruz..
İslamiyetle uzaktan yakından alakası olmayan biri foruma bir yem atıyor..
Forumdakiler yerlerse biraz ortalığı karıştırırız,yemezlerse sessizce forumdan sıvışır kaçarız taktiği yani..
Kusura bakmayın ama bir kaç (Çok afedersiniz ) sazan da bu oltaya gelip konuya ahkam kesmeye çalışıyor..
Onların amacı zaten konularına muhalefet edecek birileri çıksın da forum biraz karışsın herkez birbirine düşsün hakaret ağır sözler havalarda uçuşsun forumun itibarı yerlerde sürünsün..
Lütfen bu tezgaha gelmeyelim kardeşlerim...
Böyle kişilere şahsen cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorum..
Z4F3R_ kardeşimizin dedği gibi ALLAH ın göndermiş olduğu kuranı bile sorgulayabilecek cesareti kendinde bulabilen ayetleri yalanlayan birinin kalbi nasıl ALLAH ALLAH diye çarpabilir ki....
Bence külliyen yalan..
Bu kişinin kalbi ALLAH ALLAH diye değil YALLAH YALLAH diye çarpıyor bence

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2013, Saat:11:17 PM, Düzenleyen: Redkit.
Yeni Üye
Ya kardeşim siz ne diyorsunuz Allah aşkına ? Benim aklımı bulandırdılar ve bana doğrusunu anlatın diye geldim buraya ama demek ki hata etmişim. Çok şükür ki rabbime bana bunları açıklayan peygamber efendimizi tamimi ile anlatan birileri çıktı diğer islami sitelerden. Böyle yanlış düşünüyorsunuz ya size bir şey demiyorum. Allahım benim bu siteye ne amaçla girdiğimi biliyor merak etmeyin siz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
saçma sapan tartışmalar çok olur kardeş bu tip yerlerde, kendin kaynağından araştırmaya gayretli ol inşallah kusura bakma.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kız uzaklsıyorum ıslam dınınden demıs,cevaplarda da "ıyı uzaklasırsan uzaklas napalım" demek gıbı bırsey olmus gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.