You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri

kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
KORKUNÇ VAHŞET RESMEN
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
üzgünüzgün

RABBİMİZ'İN VERMİŞ OLDUĞU CANA NASIL KIYIYOLAR.

TAM BİR VAHŞET.

ALLAH ISLAH ETSİN O ANNELERİ.ANNE KELİMESİ BİLE YAKIŞMAZ ONLARA.CANİLERhırrrrrrr
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
uff midem bulandı ya zaten bugun otopsi ye girmişim midem allak bullak ya 1 ay yemek yiyemicem..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uff midem bulandı ya zaten bugun otopsi ye girmişim midem allak bullak ya 1 ay yemek yiyemicem..

vavvvvvvvvavvvvvvv otopsiyemi girdin ne işin vardı beee
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
YARABBEL ALEMİN NASIL KIYIYORLAR

BU CANLARA ANLAMIYORUMSad

SAĞOL VEYSİSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YARABBEL ALEMİN NASIL KIYIYORLAR

BU CANLARA ANLAMIYORUMSad

SAĞOL VEYSİSad

allahtan korkmayandan ne beklersinki hırrrrrrrhırrrrrrr
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
VALLA BEN PEK BİŞİ SÖYLEYEMEYECEĞİM ÇEVREMDE Kİ ÇOĞU İNSAN BU HATAYI YAPMIŞ BULUNMAKTA NE DİYEYİM ALLAH AFFETSİN
ÇEKİL EY NEFİS ÇEKİL, HAKİKATE PERDESİN !

HAKİKAT BAŞKA, SEN BAŞKA YERDESİN !...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
valla kardeşim,midem gitti kapattım üzgünüzgünüzgün ya yazık be günah işte bu kadınları süründürmeli gebertmeli dayağı hak ediyorlarKizgin
şiddet yokmuş kadına yok yasinirsopa bu vahşettir..! bu katliam bunu yapan ve yaptıran vicdanı nasıl sızlamaz nasıl Allah ıslah etsin içim parçalandı şuanki duygularımı anlatamıyorum keşke bakmasaydım oof onu bulmak için servet harcayanlar var doktor doktor gezenler var bee yuvaları dağılanlar var eşleri bu yüzden iki kez evlenen çocuğu olmayan hanımlar var be yazık yazık acımıyorum sizlere rabbbim hidayet kılsın size..!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.