You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri

kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri

Üye
Cvp: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
BİR ZAMAN ÖNCE İZLEMİŞTİM BUNU. YA YAZIK YANİ O MUCİZEVİ OLUŞUMU GÖRÜPTE O DOKTORLARIN BUNA MÜSADE ETMELERİNE HAYRET EDİYORUM. O AKDAR DOKTOR OLUYORLAR BUNUN BİR CİNAYET OLDUĞUNU BİLMİYORLAR MI? O İŞİ YAPTIRANALRA DA MUHAKKA EBEDE CEHENNMEDE AZAP OALCAKTIR. AMA GELDE BUNLARI AKILLI GÖRÜNEN CAHİLLERE ANLAT. AMA NE TATLI MİNİCİK YAA NASIL KIYABİLDİLER ONA ANLAMIYORUM. ÜFFFF Sadimla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk 30 saniye izleyebildim
paylaşım için saol..

insan kadar vahşi bir yaratık var mı acaba !
diyesim geliyo içimdem imla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2008, Saat:12:21 PM, Düzenleyen: seminal.
Yeni Üye
Cvp: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
rabbim bu nasıl insanlık tam cahiliye tam.. o yavrucağın hayatını nasıl bir anda silersin nefislerini tatmin etmek için yaptıkları yetmiyotmş gibi birde canlara kıyıyorlar o yavruların ANNE demelerinden daha büyük bir mülk var mı ya
sana bakarkan gülümsemesine sen ne mana veriyorsun o kendiliğinden mi yapıyor zannediyorsun onun rabbi var yetişitirip büyüteni gözeteni rızk vereni........allahım bu insanları ıslah et sonra kahrı perişaan et

yazsam neye yarar bizim gibiler ancak bilgisayar basında yazışırız
tebliğ yapmazsan herhalde bunlar bu hale gelir
AH İSLAM

allahım sen bana ebu bekirler, osmanlar, ömerler, fatihler, doğurup yetiştirebilme gücünü, aklını, marifetini ver!!!!!!!

iyi doldum........
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: kürtaj sonrası bebeklerin gürüntüleri
site bozuk açilmiyor nerden bulabiliriz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-09-2010, Saat:11:32 AM, Düzenleyen: Melek.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.