You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

pejmurde
RE: kurasaki ichigo
Islami Foruma Üye Olma Gereksinimin Nedir..? Burası Haricinde Başka Ne Tür Sitelere Girersin..? Bu Forum Sana Ne Katıyor Olmasada Olurmu Senin İçin..

Müzik Dinlemeyi Nezaman Bıraktin Seni Bu Karara İten Neydi..Evlenme Yaşı Kaç Olmalı..Kadınla Erkek Sana Göre Esitmidir..

Sirasiyla Cevaplardan Sevinirim ..Karışık Olmasın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Ilk soruya gelince fıkıh ve tasavvuf konularında bilgi sahibi olmak için üye oldum
Burası dışında girdiğim birde bilgi teknoloji forum sitesi var.. Onun dışında neti kullanmıyorum alışveriş dışında
Forum kattıklarına gelecek olursak benim için farkındalık oluşturuyor.. Olsada olur olmasada Gözüyle bakmıyorum siteye bana kattığı şeyler varsa devam yoksa zaten devam etmem
Müzik dinlemeyi Ramazan Ayında bıraktım... Bu karara iten ise bana göre ruha hitap etmesi değil nefse hitap etmesi oldu
Evlenme yaşı bana göre akılla alakalı bir durumdur illa bir yaş standartı koyamam akıl olarak birçok şeylerin sorumluluğunu anlyabiliyorsa istediği yaşta evlenebilir insan.. Eğer idrak yoksa otuzunda evlense ne fayda
Kadın erkek olayında herkes eşittir ama evlilik durumunda Erkeğin kadın üzerinde sorumlulukları daha fazladır.. Çünkü Allah'ın erkeklere emanetinize kadınlar.. Lakin bu sorumluluklar günümüzde kadın erkek Eşitlik olayına indirgenmiştir... Yoksa Takva dışında kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Cevaplar Gayet Güzel ..Devam Edelim Ohalde..Mutlaka Aşık Olmusnuzdur Yada Olmamisinizdir..Olduysanız Şayet Hissettiğiniz Duygular Nasıldı Tarif Edermisin..

Daha Devam Edicegim Musadenle Sorulara Haberin Olsun..: )
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
elbette hocam devam edelim gülücük
Aşk konusu Elif lam mim gibi bi kördüğümdü ne anlatılır nede anlatılabilir hocam aşk olayı daha çok toyluk Dönemimdi hamdım piştim Bendeki aşk olayı eğer Hayatınızda bir tane iskender pala kitabı okuduysanız onla tamamen paraleldir diyebilirim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.