You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çalıkuşu
RE: kurasaki ichigo
Bazı cevaplar o kadar ben ki şaşırdımgülücük alegra ve Zeynep başarılargülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
En Sevdiğin Göz Rengi...
Yemeklerle Aran Nasıl Yemek Secermisin Ne Olsa Yermisin..Avmelere Gidermisin Netten Alış Veriş Dedin Oyuzden Soruyorum..Sosyal Bi İnsanmisin ..Futbol Seviyormusun..Tatilini Nerede Geçirirsin..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
En sevdiğim göz rengi yeşil
Yemeklerle aram iyidir damak Tadım çok iyidir ama asla yemek seçmem nimete yüzsüzlük etmem bu yüzden
Avm lere çok eskiden giderdim ama şimdi gitmiyorum okadar rahatsız edici ortamları varki.. O yüzden sadece avm değil kalabalık yada şöyle söyleyim Kızlı erkekli ortamların bulunduğu yerlere gitmiyorum
Sosyal bir insanım ama sosyallik anlayışı bende biraz farklıdır
Futbolu eskiden çpk severdim takip ederdim ama artık etmiyorum eskiden fanatik gsliydim
Şimdi futbol pes oynamamdan öteye Geçmiyor gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Şimdi Kurasaki Babacan..Sen Bazı Şeyleri Birakmissin ..Öyle Saniyorumki Eskiden Dine Yönelik Hassasiyetin Yoktu..Bu Düşüncem Dogrumu ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.