You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: esraa
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
halay

canım o benim sevdiğim nadir insanlardan dim ben siz anlayın tanışamamız eskiye dayanır

kensidisi şekermi şeker

tatlımı tatlı bir kayserilidir....ifade

aynı zmanda biraz sazandır biraz sinirlidir böyle sakin göründüğünüe bakmayınsinir

ne olursa olsun biribirimizi anlayan insalrız seviyoruz biribirimizi güzel bir birlikteliğimiz var dimi kızrosegul

Tşk ederim canımcım o senin şekerliğin bende ne arar şekerlikTongueTongueTongue
Sensin o sazan delüüü yaptığın şeyler bizi bu durumlara getirdiSad:D
Canım benim Allah razı olsun.Bende seni sewiorum datlummmrosegul
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: esraa
İlim_Yolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:VAKİT OLMADI TANIŞACAK KADAR AMA VAKTİMİZ ÇOK TANIŞIRIZgülücük

:Dİnş. kardeşim tanışırız...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2008, Saat:09:26 AM, Düzenleyen: KaRDeLeN.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
esraammm canımdan bir parçadir benim...dostlugun tadini çıkardiğim nadir insan eksik olma hiç bir zaman hayatimdan...Rabbime binlerce kez şükrediyorum senin gibi dostcanlisi bir insanin sevgisini bana verdi..ki ne kadar layık oluyorum bu sevgiye orasi mechul..canım hayatın boyunca hep mutlu ol emi hiç kimse üzmesin o datlu yüreciğini.. Rabbimin rızasi dogrultusunda emin adimlarla yürü her zaman..şuan sana ne desem inan duygularimi tam olarak anlatmiş olmam gönülden gönüle giden yola inaniriz hep işte o yolla tüm sevgilerimi sana sunuyorum gözümün gözbebğiiii ALLAHA EMANET OL..

Canımsın ya beni çok duygulandırdın inan...
Sana bu güzellikleri hissettirebildiysem ne mutlu bana.
Net ortamı kimin ne olduğu belli olmuo ama senin gibi yüreği güzel,içten,dürüst we karşısındakini anlayan insanlar olunca böle güzellikler yaşıoruz elh...
Canım sen layık olmasan,haketmesen zaten benim sewgimi alamazsın bende senin sewgini alamamWink
Yüreğin tertemiz maşallah bu güzellik yüzündeki o tatlı tebessümle benim içime akıorosegul
O güzel,içten we beni çok mutlu eden dualarına canı gönülden amin diorum...
Sen benim gözümün gözbebeğisin (özelsin kıss)yuppi
Seni çok sewiorum Rabbim bu güzellikleri bozmasın inş.ifade (amin)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: esraa
sanal alemde tanıştığım ve şu süre zarfına kadar biribirimize alışıtğımız esracıma ne desemki buraya yazdıklarım her bir şeyi ifade etmeme yetmez ama kısca bendeki izlenimi elimden geldiğince aktarayımifade
biliyorumki fütursuzca sözler sarf ettim bazen bazen kırdım incittim ama emin ol hiç bir şekilde art niyetim yoktu sadece aceleci davranmam yüzünden yanlış anlaşılmalara maruz kaldım senin anlayışına sığınırak aramızdaki muhabbetin git gide artması temennisinde bulunacağım:sırıtık:
aramızda yollar var ama kalben yakınız bitanesi inş bir gün yüzyüze görüşmek nasip olur bellimi olur yolumuz kesişir bir yerlerdeifade
esracımla samiyusufta başladı yolculuğumuz burdada devam ediyor alalh ömür verdikçe bizler sizler burada oldukça bu bağ kopmaz inş.rosegul
esracım biraz duygusal bi o kadarda espirili ban kızsada yinede ben onla uğraşırım insan sevdiğiyle uğraşırmış dimi amahalayhalay
iyiki tanımışım seni şeker kız allah gönlüne göre versin canım seni severim bilirsinflow
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
esraacım...
ben ona seher yıldızım diyorum..
pırıl pırıl maşallah..
tertemiz yüregi ile ona hayatta mutluluklar diliyorum.
rabbim hayırlı, sağlıklı, yaşam nasip etsinrosegul
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: esraa
esraa hımm ne desemkıı yaa sanal alemde tanıdıgım ama coooookkkk ıyı bırısı cnm arkadasım yaa ne kadar bı turlu denk gelıp konusamasakta olsun bırgun denk gelecez Smile

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
kahkaha
nagihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa hımm ne desemkıı yaa sanal alemde tanıdıgım ama coooookkkk ıyı bırısı cnm arkadasım yaa ne kadar bı turlu denk gelıp konusamasakta olsun bırgun denk gelecez Smile
kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanal alemde tanıştığım ve şu süre zarfına kadar biribirimize alışıtğımız esracıma ne desemki buraya yazdıklarım her bir şeyi ifade etmeme yetmez ama kısca bendeki izlenimi elimden geldiğince aktarayımifade
biliyorumki fütursuzca sözler sarf ettim bazen bazen kırdım incittim ama emin ol hiç bir şekilde art niyetim yoktu sadece aceleci davranmam yüzünden yanlış anlaşılmalara maruz kaldım senin anlayışına sığınırak aramızdaki muhabbetin git gide artması temennisinde bulunacağım:sırıtık:
aramızda yollar var ama kalben yakınız bitanesi inş bir gün yüzyüze görüşmek nasip olur bellimi olur yolumuz kesişir bir yerlerdeifade
esracımla samiyusufta başladı yolculuğumuz burdada devam ediyor alalh ömür verdikçe bizler sizler burada oldukça bu bağ kopmaz inş.
esracım biraz duygusal bi o kadarda espirili ban kızsada yinede ben onla uğraşırım insan sevdiğiyle uğraşırmış dimi amahalay
iyiki tanımışım seni şeker kız allah gönlüne göre versin canım seni severim bilirsinflow

Eee napalım mecburiyetten anlayışlı oldukTongueTongue
OLurda bi gün yolumuz kesişirse ben kaçarım sölim şimdidenhalay
Canımsın bende seni çok sewiorum beni çok kızdırıosun ama alıştık napoalım başa gelen çekilirmiş.
İİki tanımışım seni ablamsın canımsınrosegulrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çocukken bi kere tadına bakmıştımgülücük

Tadı damağında klamış olmalıki sürekli telaffuz ediosunhalay
Düzgün bi yorum bekliorum adminim anlaştıkWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.