You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: esraa
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraacım...
ben ona seher yıldızım diyorum..
pırıl pırıl maşallah..
tertemiz yüregi ile ona hayatta mutluluklar diliyorum.
rabbim hayırlı, sağlıklı, yaşam nasip etsinrosegul

Senin yüreğin o kadar tezmiki herkesi öle görüosunrosegul
Annemin kader arkadaşı seni çok sewiorum.
Dualarına cümlemiz için amin diorum.
Abalaların ablası bitanesi:sırıtık:
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: esraa
nagihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa hımm ne desemkıı yaa sanal alemde tanıdıgım ama coooookkkk ıyı bırısı cnm arkadasım yaa ne kadar bı turlu denk gelıp konusamasakta olsun bırgun denk gelecez Smile

kahkahakahkaha
Hay Allahım ewet ya senle bi konuşmaıoruz hesinir
Sende çok iisin ama accık foruma uğrasan diorum denk gelsek diorum he fena olmaz mı???
Allah razı olsun canmmmrosegul
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahkaha
nagihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa hımm ne desemkıı yaa sanal alemde tanıdıgım ama coooookkkk ıyı bırısı cnm arkadasım yaa ne kadar bı turlu denk gelıp konusamasakta olsun bırgun denk gelecez Smile
kahkaha

Neden güldünüz bayan adminBig Grinilçıkar::hııh:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: esraa
oy anam esraa seni tanımamazlıktan gelmeye çalışırdım ama imkansız bea Tongue

hmm

yaf ne diyim işte çok ii bir dost arkadaş sırdaş kardeş abla vs uzar da gider abi amca dede nine zuhahah kahkaha kahkaha

gerçekten çok seviom seni esraaaaaam

maş. hanım hanımcık bişi Tongue

seviyom seni üleeyn
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
ESRAMMMMMMrosegul
İYİKİ TANIMIŞIM DEDİĞİM BANA SIMSICAK KALBİNİ AÇAN DELÜM O BENİM.BU DELÜYLE KARADENİZ KAYSERİLİ ATIŞMALARIYLA TANIŞTIK.BİRBİRİMİZE ATIŞIP DURDUK.SONRA BAKTIM İYİCE BULAŞTI BU BANATongueAMA İYİ Kİ BULAŞMIŞ.YOKSAM BEN ONSUZ NAPARDIM.

O KADAR İYİ NİYETLİ Kİ.KALBİNDE KİMSEYE KARŞI BİR KÖTÜLÜĞÜ YOK.ÇOK HASSAS.BAZEN BİLMEDEN ONU ÜZÜYORUM.NAPİM CANIM HER GÜZELİNDE BİR KUSURU VAR DİMİ:sırıtık:AH AH ONUNLA İNSANLARA NE KADAR SEVGİ İLE YAKLAŞTIK AMA SONUDA DA HAVAMIZI ALDIK.AMA OLSUN BİZ İNSANLIK GÖREVİMİZİ YAPTIK.ÇÜNKÜ KALBİMİZDE KİMSEYE KARŞI KÖTÜ Bİ DÜŞÜNCEMİZ OLMADIĞINDAN İNSANLARA KENDİMİZ GİBİ YAKLAŞTIĞIMIZDAN.AMAN NEYSE GEÇELİM ONLARI UNUTTUK GİTTİ.Tongue

O BENİM TETEM,CANIM,DOSTUM.HERŞEYİM.İYİ Kİ VARSIN GII.BAZEN KİMSEYİ UMURSAMAZ GİBİ GÖRÜNÜYORUM AMA İNAN Kİ ÖLE DEĞİLİM GIISENİN YERİN ÇOK AYRI VVE HER ZAMAN ÖLE OLUCAK.VE BEN SENİ HALA ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMrosegulrosegulAskimAskimAskim

RABBİM BENİ SENDEN AYIRMASIN, DOSTLUĞUMUZU BAKİ KILSIN İNŞALLAH.RABBİM İNŞALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE EN HAYIRLISIYLA VERSİN.

NOT:CANIM BİLİYORUM GEÇ YAZDIM.AMA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUMutanmak
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
ezione Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy anam esraa seni tanımamazlıktan gelmeye çalışırdım ama imkansız bea Tongue

hmm

yaf ne diyim işte çok ii bir dost arkadaş sırdaş kardeş abla vs uzar da gider abi amca dede nine zuhahah kahkaha kahkaha

gerçekten çok seviom seni esraaaaaam

maş. hanım hanımcık bişi Tongue

seviyom seni üleeyn

Sen kimsin yahhhh sürekli nick değiştiren bi delüüüTongueTongueTongue
Ay o hanım hanımcıklığı sizden almışım efenim:D
Ben de seni sewiorum uleeeeyyynnnnrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ESRAMMMMMM
İYİKİ TANIMIŞIM DEDİĞİM BANA SIMSICAK KALBİNİ AÇAN DELÜM O BENİM.BU DELÜYLE KARADENİZ KAYSERİLİ ATIŞMALARIYLA TANIŞTIK.BİRBİRİMİZE ATIŞIP DURDUK.SONRA BAKTIM İYİCE BULAŞTI BU BANAAMA İYİ Kİ BULAŞMIŞ.YOKSAM BEN ONSUZ NAPARDIM.

O KADAR İYİ NİYETLİ Kİ.KALBİNDE KİMSEYE KARŞI BİR KÖTÜLÜĞÜ YOK.ÇOK HASSAS.BAZEN BİLMEDEN ONU ÜZÜYORUM.NAPİM CANIM HER GÜZELİNDE BİR KUSURU VAR DİMİ:sırıtık:AH AH ONUNLA İNSANLARA NE KADAR SEVGİ İLE YAKLAŞTIK AMA SONUDA DA HAVAMIZI ALDIK.AMA OLSUN BİZ İNSANLIK GÖREVİMİZİ YAPTIK.ÇÜNKÜ KALBİMİZDE KİMSEYE KARŞI KÖTÜ Bİ DÜŞÜNCEMİZ OLMADIĞINDAN İNSANLARA KENDİMİZ GİBİ YAKLAŞTIĞIMIZDAN.AMAN NEYSE GEÇELİM ONLARI UNUTTUK GİTTİ.

O BENİM TETEM,CANIM,DOSTUM.HERŞEYİM.İYİ Kİ VARSIN GII.BAZEN KİMSEYİ UMURSAMAZ GİBİ GÖRÜNÜYORUM AMA İNAN Kİ ÖLE DEĞİLİM GIISENİN YERİN ÇOK AYRI VVE HER ZAMAN ÖLE OLUCAK.VE BEN SENİ HALA ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM

RABBİM BENİ SENDEN AYIRMASIN, DOSTLUĞUMUZU BAKİ KILSIN İNŞALLAH.RABBİM İNŞALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE EN HAYIRLISIYLA VERSİN.

NOT:CANIM BİLİYORUM GEÇ YAZDIM.AMA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUMutanmak

Amannniiinnnnnnnn yalan walla sen bulaştın illa msn wer konuşalım sana bayıldım die öm yolldın:D:D

Ay bağımlılık mı yapıorum nedir bi bulaşan bi daa bırakamıo:sırıtık:
Yaw biz çok safız bazı şeylere nasılda üzülmüştükkahkaha
Zehram ban kardeşim benim:Dsende benim en kıymetlilerimdensin,dostumsun.
He arada sana geliolar bi tuhaflaşıon ilaç günün mü gelio nedir?kahkaha
Rabbimden bizi bi gün bi yerlerde karşılaştırmasını diliorum inş.çünkü görmek tanımak istediğim nadide insanlardansın.
Kalbimde yerin bambaşka bi yerde her zaman özelsin benimiçinWink
Çok tşk ederimseni seweyruummmm Karadenizli cicimrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
ben mi dedim seni gidi seni.peşimden az koşmadın msnini ver diyeTongueyaptık bi hata verdik malesefTonguegülücük

he ya ilaç saatim geliyoTonguebeni böyle sev seveceksen diye aklıma hemen iğrenç bi şarkı geldiTonguekahkaha

sen benimle karşılaşmak istiyon ama ben seninle istiyom mu cicim.hiç te bi keremTonguegülücük
inşallah karşılaşırız bir gün o zaman bak ne yapcam sanaSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şimdi efenim ben zati halinize iki kelam edip gitmek isterim.
Eh malum ilham perileri bu aralar yoğun olmaları nedeniyle yanıma fazla
uğramamaktalar,ancak en kısa zamanda bir şiirle sizi ziyaret etme
düşüncesindeyim.Bilginize...
Saygılar sevgili esraamkahkaha
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben mi dedim seni gidi seni.peşimden az koşmadın msnini ver diyeTongueyaptık bi hata verdik malesef:

he ya ilaç saatim geliyoTonguebeni böyle sev seveceksen diye aklıma hemen iğrenç bi şarkı geldiTongue
sen benimle karşılaşmak istiyon ama ben seninle istiyom mu cicim.hiç te bi keremTonguegülücük
inşallah karşılaşırız bir gün o zaman bak ne yapcam sanaSmile

Ayy yalan walla yalan bi kerem sen ekledin beni çoklu konuşmadakahkahayalvardı
Orhan baba dinliosun demekkkhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.