You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: esraa
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy esracımmm canım benımmm ne zaman esra desem esranın yazdığı tek şeyy şu olur 'esra ablaKizgin' tmm bea esra abla derım bende snra
esramm seniiiiiiii çooooookkkkkkkkkkkk seviyorum benım en küçük ablam sensingülücük
çok iyi niyetlisin sen yauw korkuyorum seni de yoldan çıkaracam diyegülücük
hepp böyle kal bitanesın rosegul

Kıs delüüü ablan oldugumu demek kabullendin:D:D
Bende seni sewiorum canım.
Merak etme ben yoldan çıkmam hele senin gibi birinin yolundan heç gitmem işim olmazTongueTongueTongue

Sende bitanesin canım eyw.rosegul
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: esraa
esprili ve huyuma giden biri...gülücük

ahh canım esracım yaa

arkadaşlar enişteyi paylaşamıyoruzda aramızda tatsızlık çıktı azıcık...:D

neyse esra çok iyi biri iyi ki varsın esra'CIm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-06-2008, Saat:05:37 PM, Düzenleyen: aysesena.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esprili ve huyuma giden biri...gülücük

ahh canım esracım yaa

Ne eniştesi kısss aşkolsun millet yanlış anlayacak töbe töbee

Saol canım sende iisin
Allah razı olsun...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
fakirliğin gözü kör olsun ne yapalım şaban nasıl cama ekmek banıp tavuk yemiş gibi oluyo bende sana apstırmacı deyince pastırma yemiş gibi oluyorumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esprili ve huyuma giden biri...gülücük

ahh canım esracım yaa

Ne eniştesi kısss aşkolsun millet yanlış anlayacak töbe töbee

Saol canım sende iisin
Allah razı olsun...

işin şakası tabi arkadaşlar...

yanlış anlamayalım(esracım özelleri özelde konuşalımgülücükanladin )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-06-2008, Saat:07:33 PM, Düzenleyen: aysesena.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: esraa
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
halay

canım o benim sevdiğim nadir insanlardan dim ben siz anlayın tanışamamız eskiye dayanır

kensidisi şekermi şeker

tatlımı tatlı bir kayserilidir....ifade

aynı zmanda biraz sazandır biraz sinirlidir böyle sakin göründüğünüe bakmayınsinir

ne olursa olsun biribirimizi anlayan insalrız seviyoruz biribirimizi güzel bir birlikteliğimiz var dimi kızgülücükrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
VAKİT OLMADI TANIŞACAK KADAR AMA VAKTİMİZ ÇOK TANIŞIRIZgülücük

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Cvp: esraa
esraammm canımdan bir parçadir benim...dostlugun tadini çıkardiğim nadir insan eksik olma hiç bir zaman hayatimdan...Rabbime binlerce kez şükrediyorum senin gibi dostcanlisi bir insanin sevgisini bana verdi..ki ne kadar layık oluyorum bu sevgiye orasi mechul..canım hayatın boyunca hep mutlu ol emi hiç kimse üzmesin o datlu yüreciğini.. Rabbimin rızasi dogrultusunda emin adimlarla yürü her zaman..şuan sana ne desem inan duygularimi tam olarak anlatmiş olmam gönülden gönüle giden yola inaniriz hep işte o yolla tüm sevgilerimi sana sunuyorum gözümün gözbebğiiii ALLAHA EMANET OL..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fakirliğin gözü kör olsun ne yapalım şaban nasıl cama ekmek banıp tavuk yemiş gibi oluyo bende sana apstırmacı deyince pastırma yemiş gibi oluyorumgülücük

Sende fakirliğe kafayı taktın accık şükret otur para para para nereye kadarsinirsinir
Sen kesin hiç pastırma yememeşindirifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.