You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: esraa
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra esra pastırmacı esragülücük

Ne war beaaa getirdim sana pastırmaa Yolowaya geldiğimdee ama tenezül edip almaya geldmedinnkahkahakahkaha
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
RE: esraa
esraaa canım benimm

canım yaa severim seni iyi kızssın vesselam ama başlığımı silmedin gıcık oldum sana :D şaka bi yada tatlı kızsın seni seviyrum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Esracmm çok güzel bir kız maşallah ilk başta onu soyliyeyim gülücükçok tatlı pozitif bir insan çok iyi bir mod ılımlı bir insan burda tanıdıgım için çok mutlu oldugum insanlardan biri esracmmm seni çooook sewiyorummm flowrosegul rosegulumarım bu hayatta ve ebedi hayatında sevdiklerinle çoooooook mutlu ve huzurlu olursun Allah a emanet ol cnm bnm rosegulflowrosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-10-2008, Saat:02:34 AM, Düzenleyen: Belinay.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraaa canım benimm

canım yaa severim seni iyi kızssın vesselam ama başlığımı silmedin gıcık oldum sana :D şaka bi yada tatlı kızsın seni seviyrum

Çok tşk ederimm canımcım.
Silmem ayol nie silcemm hem silemezdim de zatenkahkaha
Bende seni sewiorummrosegul
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Esracmm çok güzel bir kız maşallah ilk başta onu soyliyeyim gülücükçok tatlı pozitif bir insan çok iyi bir mod ılımlı bir insan burda tanıdıgım için çok mutlu oldugum insanlardan biri esracmmm seni çooook sewiyorummm flowrosegul rosegulumarım bu hayatta ve ebedi hayatında sevdiklerinle çoooooook mutlu ve huzurlu olursun Allah a emanet ol cnm bnm rosegulflowrosegul

Ayy efenim utandırıosunuz beniTongueTongue
Umarım sölediklerini hakediorumdur...
Bende seni sewiorum canımrosegul
Tşk ederim güzel düşüncelerin için..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
neymiş bea bu esra amma seviliyo güzelmişdegülücük bende severim inş.:D
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: esraa
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK CANA YAKIN
KOMİK
GÜL YÜZLÜ
BAYRAM ŞEKERİ GİBİ BİR KIZ :D

Ayyyyyyyyy koptumm kıss beni demek çok sewiosun hiç durmadan yorum yapmışınkahkaha
Bende seni sewiorummmmmmmmmmmmmm lokumumrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KOMİK
GÜL YÜZLÜ

Ayyyyyyyyy koptumm kıss beni demek çok sewiosun hiç durmadan yorum yapmışınkahkaha
HAKKETEN YAA kahkaha

BAK KIYMETİMİ BİL Bİ BEN YAZMIŞIM SANA 2 KERE :komik:

seviyorum yaa napıyım rosegulrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KOMİK
GÜL YÜZLÜ

HAKKETEN YAA kahkaha

BAK KIYMETİMİ BİL Bİ BEN YAZMIŞIM SANA 2 KERE :komik:

seviyorum yaa napıyım rosegulrosegul

Ayy bilmezmiyimSad
Saol cicimm bi sen warsın artıkkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.