Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra esra pastırmacı esra
Ne war beaaa getirdim sana pastırmaa Yolowaya geldiğimdee ama tenezül edip almaya geldmedinn

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra esra pastırmacı esra

çok tatlı pozitif bir insan çok iyi bir mod ılımlı bir insan burda tanıdıgım için çok mutlu oldugum insanlardan biri esracmmm seni çooook sewiyorummm 
umarım bu hayatta ve ebedi hayatında sevdiklerinle çoooooook mutlu ve huzurlu olursun Allah a emanet ol cnm bnm 

*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraaa canım benimm
canım yaa severim seni iyi kızssın vesselam ama başlığımı silmedin gıcık oldum sana :D şaka bi yada tatlı kızsın seni seviyrum

_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Esracmm çok güzel bir kız maşallah ilk başta onu soyliyeyimçok tatlı pozitif bir insan çok iyi bir mod ılımlı bir insan burda tanıdıgım için çok mutlu oldugum insanlardan biri esracmmm seni çooook sewiyorummm
![]()
umarım bu hayatta ve ebedi hayatında sevdiklerinle çoooooook mutlu ve huzurlu olursun Allah a emanet ol cnm bnm

[/i][/b][/i]
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK CANA YAKIN
KOMİK
GÜL YÜZLÜ
BAYRAM ŞEKERİ GİBİ BİR KIZ :D
canım yaa severim seni iyi kızssın vesselam ama başlığımı silmedin gıcık oldum sana :D şaka bi yada tatlı kızsın seni seviyrum

KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAKKETEN YAA*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK CANA YAKIN
KOMİK
GÜL YÜZLÜ
Ayyyyyyyyy koptumm kıss beni demek çok sewiosun hiç durmadan yorum yapmışın
Bende seni sewiorummmmmmmmmmmmmm lokumum

*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAKKETEN YAA*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOK CANA YAKIN
KOMİK
GÜL YÜZLÜ
Ayyyyyyyyy koptumm kıss beni demek çok sewiosun hiç durmadan yorum yapmışın
Bende seni sewiorummmmmmmmmmmmmm lokumum
BAK KIYMETİMİ BİL Bİ BEN YAZMIŞIM SANA 2 KERE :komik:
seviyorum yaa napıyım

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.