Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?
Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

baya sinirlenmissin anlasilan ama bu sekilde kendini hkli cikaramazsin.
daha fazla kendini dusurmeden sukut etmelisin.
dusunuyorum da Kuran da boyle ince detaylara aciklama getirecek kadar bilgili goruyosun kendini.
hadislere inanmiyorsun Kuran degil el kitap diyorsun habire soruyosun ama bi turlu el kitabin ne oldugunu soylemiyosun.
o dahiyane fikrinle soyle bir bakalim.
anca laf yetistir.neyin pesindesin hala cozemedim.hani hadislere inansan tamam dicemde.
yillardir bilinen kuran kadirgecesi inmistir gercegini inkar etmeye devam et sen

sen herkesten cok iyi biliyosun.
peygamberler yanlis bilgi aktarmis bize hasa!
kuranda el kitap demiski kafamiz karissin.tovbe estf.
sabah sabah nediyimki Rabbim islah etsin.
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)
"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."

gittigin sitelerdede bi videodan bahsetmissin ne hikmetse kayip şu video

ya acilmaz ya kaybolur Allahin hikmeti işte naparsin
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)
Uslubuma gelince. Ben sizin gibi değilim. Süslü süslü sapık, gerizekalı, dinsiz diyemiyorum. Ama sizin bana alenen bunu söylediğinizi iyi anlıyorum. Neyse ki ben yürekliyim de süslü sözlerin arkasından korka korka lafımı söylemiyorum. Açık açık söylüyorum. Ve boş konuşmuyorum. Onca ayet verdim size ve sordum nedir bu el kitab ?
CEVAP NE ?
Hani cevap nerde.
Cevabı yok yok yok. Zaten biriniz veremediniz. Cevap dediğiniz şey bana saldırmak. Yahu beni bırakın. Ben sapık dahi olsam bir soru var ortada. Beni banlamanız susturmanız soruyu cevaplamaz.
Anlayacağın tuçe boş konuşma bence. Gayet basit bir soru soruyorum. Hadi ver cevabı nedir el kitab

suslu sozlermis eyvallah.
konuyu cok iyi saptiriyosun Masallah sana.
ben senin icin namazdan sonra butun kurani acik sekilde ayri konu basligi ile hic usenmeden tek tek yazacam.
hem ayetin kendisini hem mealini.anlaan için bazi yerleride belirgin yapacam.
şimdi konu basinda sen kadir gecesi kuran inmismidir diye sordun.
bizde evet dedik.
kadir suresnde anlatiyor acikca.kuran degil el kitap diyorsun.kendine neden o hu yada el kitab desın diyosun.
vaktini alacam ama lutfen butun kuranin icerigini oku.
belki mantigin alir bu sefer.
bu konuda bukadar yeter haddnden cok uzadi
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi