You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?

Forumun Uykucu Ninesi
RE: Kadir gecesi Kur'an inmiş midir ?
Usulden bahsetmissin pardon da sen konusma usulunu biliyomuydungülücük

baya sinirlenmissin anlasilan ama bu sekilde kendini hkli cikaramazsin.

daha fazla kendini dusurmeden sukut etmelisin.
dusunuyorum da Kuran da boyle ince detaylara aciklama getirecek kadar bilgili goruyosun kendini.
hadislere inanmiyorsun Kuran degil el kitap diyorsun habire soruyosun ama bi turlu el kitabin ne oldugunu soylemiyosun.
o dahiyane fikrinle soyle bir bakalim.
anca laf yetistir.neyin pesindesin hala cozemedim.hani hadislere inansan tamam dicemde.
yillardir bilinen kuran kadirgecesi inmistir gercegini inkar etmeye devam et sengülücük
sen herkesten cok iyi biliyosun.
peygamberler yanlis bilgi aktarmis bize hasa!
kuranda el kitap demiski kafamiz karissin.tovbe estf.
sabah sabah nediyimki Rabbim islah etsin.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Ne bulunmaz videomus kafkasyaligülücük
gittigin sitelerdede bi videodan bahsetmissin ne hikmetse kayip şu videogülücük
ya acilmaz ya kaybolur Allahin hikmeti işte naparsingülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Tuğçe kardeş. Sen ne demeye burdasın ? Şu başlıkta mantık içeren bir cevabın var mı bir baksana sen.
Uslubuma gelince. Ben sizin gibi değilim. Süslü süslü sapık, gerizekalı, dinsiz diyemiyorum. Ama sizin bana alenen bunu söylediğinizi iyi anlıyorum. Neyse ki ben yürekliyim de süslü sözlerin arkasından korka korka lafımı söylemiyorum. Açık açık söylüyorum. Ve boş konuşmuyorum. Onca ayet verdim size ve sordum nedir bu el kitab ?

CEVAP NE ?
Hani cevap nerde.

Cevabı yok yok yok. Zaten biriniz veremediniz. Cevap dediğiniz şey bana saldırmak. Yahu beni bırakın. Ben sapık dahi olsam bir soru var ortada. Beni banlamanız susturmanız soruyu cevaplamaz.

Anlayacağın tuçe boş konuşma bence. Gayet basit bir soru soruyorum. Hadi ver cevabı nedir el kitab
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Girdiğim site demedim. Videoy u yapan benim tuçe. Hem bana yine vurmuşsun bak. Sanıyorsun ki susunca sorular cevap bulur. Nedir el kitab söyle öğrenip huzur bulayım. Ben tek tek hepinize cevap verdim siz topluca iki heceli bir soruya cevap veremediniz ayıp ayıp
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Benim kafkasyalı olduğumuda öğrenmişsin pes. Araştırmacı kişilik işte. Eh bir ara el kitabıda öğrende ağzın kulaklarına varsın. Boş işlere ağzını kulaklarına götürmezsin böylece. Evet ben kafkasyalıyım. Nartkanım. Ne bilim bin yerde yazdım. Ve hep dingillerle karşılaştım. Kötü kader işte ne yaparsın gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Her neyse. Ben kaçtım. Çağırın sustursunllar banlaçsınlar beni. Rahata erin. Amman kimse soru sormasın.

Nede ollsa SORU SORMAK AKLIN DİNDARLIĞIDIR. O da sizde yok. YAZIK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Bi dakika bi dakika soru ne zaman sana gecti gülücük
suslu sozlermis eyvallah.
konuyu cok iyi saptiriyosun Masallah sana.
ben senin icin namazdan sonra butun kurani acik sekilde ayri konu basligi ile hic usenmeden tek tek yazacam.
hem ayetin kendisini hem mealini.anlaan için bazi yerleride belirgin yapacam.
şimdi konu basinda sen kadir gecesi kuran inmismidir diye sordun.
bizde evet dedik.
kadir suresnde anlatiyor acikca.kuran degil el kitap diyorsun.kendine neden o hu yada el kitab desın diyosun.
vaktini alacam ama lutfen butun kuranin icerigini oku.
belki mantigin alir bu sefer.
bu konuda bukadar yeter haddnden cok uzadigülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Facebook hesabımı kapadım. Videoyu bulmal basit. Sayfa aramaya girin bağlılık ilkesi yazıp arayın. Videoyu bulursunuz hadi bye bye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.