You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: istek..
ya sitemizde sadece üyelere gitap eden bölümler yok o konulardan ziyaretçiler faydalanıyor, sitemize bu konulardan bilgi edenen hergün binlerce insan bağlanıyogülücük tarih bölümüde idare et işte ya sende suhigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: istek..
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bayan üyeler oldukça fazla boş insanlar topluluğugülücük

Şimdi bu esprimiydisinir

Kızlar olmasa işiniz zor..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-10-2008, Saat:03:13 PM, Düzenleyen: free.
kimya-yı saadet
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet bayan üyeler oldukça fazla boş insanlar topluluğugülücük

Bn bunu kastetmedim amagülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
SouL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tarih bolumu konularını islam tarihi baslıgı altında yada dersler baslıgı altındaki Tarih bolumunde degerlendirebilirsiniz simdilik..İslam agırlıklı bir site oldugu için konunun dısına fazla cıkmamaya calıstık...Baslıkları genel olarak tutmaya calıstık...

Kadınlar bolumune gelince onun için bişiler dusunuyorum...ama tek basıma karar vermek istemem yinede Atmaca geldiginde konusup dusunucez...Eger olumlu bir sonuc cıkarsa neden olmasın... En kısa zamanda aktif ederiz...
bu bayanlar bölümünü en kısa sürede ancak siz açarsınız sayın admin

bayağı oldu çünkü bu isteğimizi dile getirELİ

yoğunsunuzdur sık boğaz etmekte istemeyiz ama atmacaya kalırsa baya uzun sürecek gibi geliyo bu bölümün açılması
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-10-2008, Saat:03:07 AM, Düzenleyen: *Rabia*.
R4BİA
utanmak
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emeğe ihanet ve nankörlük bu olsa gerekgülücük

utanmakutanmak özür dilerim ama hakverin bana bu bölümü sizden isteyeli aylar oldu sami nin sitesinde istedik bu bölümü bir hafta içinde yanılmıyosam hazırhale geldi bilgisayar tekniğinden anlamam ama çabuk yaoılabilen bişey neden uzuyo Sad

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK EMEK VERİYOSUNUZ ATMACA
kırmak istemem sizi rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: istek..
ya bu bölümü yapmak en fazla 1 saatimi alır ama siteye uzun bir süre girmedim çünkü son zamanlarımda bu saldırılardan ve host değişimi sebebiyle çok yoruldum üşendim biraz açıkcası ve fırsatta olmadı pek.Kısa bir sürede aktif edicem merak etmeyin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.