You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimya-yı saadet
istek..
sitede Tarih bölümü açılmasını istiyorum..
Tarih konuları yollarken sebes bölüme yollamak bana ters geliyogülücük

Bide sitede bayanlar bölümü olsun istiyorum..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: istek..
BAYANLAR BÖLÜMÜ AÇILCAK ZATEN BİZDE BEKLİYORUZ BEŞ GÖZLEgülücük

DİĞERİNE GELİNCE HEP BERABER İSTİŞARE EDER BAKARIZ UYGUNSA AÇILIRgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Oda açılsın.. Hadi bakalım hayırlısıgülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
Tarih bolumu konularını islam tarihi baslıgı altında yada dersler baslıgı altındaki Tarih bolumunde degerlendirebilirsiniz simdilik..İslam agırlıklı bir site oldugu için konunun dısına fazla cıkmamaya calıstık...Baslıkları genel olarak tutmaya calıstık...

Kadınlar bolumune gelince onun için bişiler dusunuyorum...ama tek basıma karar vermek istemem yinede Atmaca geldiginde konusup dusunucez...Eger olumlu bir sonuc cıkarsa neden olmasın... En kısa zamanda aktif ederiz...
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-10-2008, Saat:05:49 PM, Düzenleyen: Soundtrack.
General
Forumun nerdeyse çoğunluğu bayan böyle bir bölüme gerek yok diye düşünüyorum ben: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
serhatın dediği gibi tarih bölümüyle alakalı 2 bölüm var zaten suhüm ve yeterli bencede.Bayanlar bölümüne gelince ise onu değerlendircez merak etmeyin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: istek..
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Forumun nerdeyse çoğunluğu bayan böyle bir bölüme gerek yok diye düşünüyorum ben: ))

Ben forumun % 90 nını bayan sanıyorum gülücük
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Aslında erkek üyelerde çok ama erkeklerin aklı farklı yöne çalıştığı için atılanlar oluyo..
Veya kızların boş vakti daha fazla olduğu için net te daha fazla vakit harcıyanıyo..
Bide imam hatip liselerinin genelinin kız olmasıda etkili bncegülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: istek..
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:serhatın dediği gibi tarih bölümüyle alakalı 2 bölüm var zaten suhüm ve yeterli bencede.Bayanlar bölümüne gelince ise onu değerlendircez merak etmeyin

Bi kere tarih dersiyle alakası olmayan konular, İslam tarihi de bnim bildiğim sahabe devridir( bnim bildiğim her kez bunu böyle bilirgülücük)..
Bide yani şu ders bölümü bnce kaldırılcın.. Hiç kimse ne oraya konu açıyo nede açılan konuları okuyo.
Evdeki ders kitaplarım yetmiyo net başında ders mi çalışçamgülücük
Çok gereksiz bnce.. Bn oraya konu açsam zaten okuyan olmaz..

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.