You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)

İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: İsrail'e ters açıdan bir bakış (empati)
Taha_yusuf'a yardım gönderme şartları konusunda katılıyorum.
Hatta ben daha ilerisini düşünüyorum. İzin alınamıyor idiyse, şunlar yapılması gerekirdi:

-Gidersin Akdeniz'de deniz tatbikatı yaparsın. Zor bir şey midir? değil. Eylem zamanı İsrail-Yunanistan ile ortat deniz tatbikatı yapıyordu. rastlantı mı? değil. "Ben buralardayım" demektir. Aynı şey yapılmamış.

-Avrupa'da önceden güçlü bir kamuoyu ile gemiye baskın yapılmasının önüne geçilebilirdi. Yapılmış mı? Hayır.

"Biz cihada gidiyoruz Allah bizimledir gazamız mübarek olsun".. Tamam.

Müsadenizle arkanızdan fatiha okuyalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
İsrail kendi içindede karışık bunu medyaya yansıtmamaktadırlar en güzel şekilde yapıyorlar bizim medyamız gibi değil..İsrailin Gazze ve Filistinde hiçbir hakkı ve hukuku yoktur..işgalci bir devlettir işgal için hertürlü şaçmalığı ve haksızlığı yaparlar..İsrailin politikası devamlı toprak almak ve öldürmek bu süreçtede kendini haklı göstermek,unutturmak ben mi anlatamıyorum bilmiyorum ki size..Hala neler söyleniyor insaf arkadaşlar...israil ABD ve ABnin şımarık çocuğudur ve kredisi bitti.bigün bu yazdıklarınızı okuyunca güleceğim eminim....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cidden anlamıyorum sizi ya da anlamakta güçlük çekiyorum şuan bu olayla birlikte bütün dünya duydu zaten Yunanistan dahil bir çok ülkede protestolar mevcut bu olay milattır Türkiye'ye bu şekilde dokunması çok iyi oldu bu şekilde yapılmalı oturupta masada anlaşacak değiliz katillerle hadi pkk ile masaya oturun da anlaşın bakalım rica ediyorum yorum yaparken nereye varacağını düşünün bu şekilde olmalıydı olacakta diplomasiyle çözülecek olsaydı çözülürdü kana kan dişe diş mızrak çuvala sığmıyor..
Bir anektod gemide israilli bir asker aynen şöyle söylüyor -biz bittik mahvolduk kendi sonumuzu kendimiz hazırladık-
böyle derken israilli asker siz neden bahsediyorsunuz Allahaşkına..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aslında aynı seylerı soyledıgımızın farkındayız degıl mıgülücük
evet tum dunya ayaklandı sımay,haklı bır ayaklanma oldugu da kesın...
bende dıyorum kı;eger olay mılletlerarası ve hukuksal bır boyut kazansa ıdı durum ısraıl ıcın su ankınden daha vahım olurdu ve sadece turkıye degıl tum dunya mılletıyle devletıyle ayaklanırdı..amerıkadan bı dangalak bakan cıkıp ısraıl kendı kendını yargılayabılır deyıp ısraılı savunamazdı..boylece ısraıl bırak kendı karasularını uluslararası sularda bıle bu ısı yapmıs olsaydı hıcbır haklı sebebı olmayacaktı...kı su durumda bıle yok...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
Sokakta insanlar boğazlanırken, düşüncenin asaletine sığınarak elini kolunu bağlamak, düşünceye ihanettir."

başkada bişey demiyorum düşünen anlasın düşünebilen anlasın
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.