ama tevbe ettim hangimiz günahsısız kimse beni yargılamaya kalkmasın
2013 yılında vesvese takıntı hastalıgına kapıldım bi ara öyle taktımki kafama herseyi artık cıldıracak seviyeye geldim hasta oldum ondan öncede hayatımdan cok değerli birinin ayrılmasıyla herseyi kafaya takar oldum buda bana iyi gelmedi 1 sene sonra hastalık cidden acıga cıktı
temizlik
sayı sayma
emin olamama
ve hala beni kıvrandıran DİNİ TAKINTI
arkadaşlar tüm takıntılarım bitti ama ufaktan ufaktan seytan lavabodayken dürtüyordu Allaha içimden küfürler geçiyordu ama ben biliyodum vesvese oldugunu defol git dedigimde tevbe ettigimde bu sıkıntımdan kurtuluyodum kafamada takmıyodum
ne zaman bu takıntı hastalıgı cıktı 2 senedir pencesinde kıvranıyorum doktorada gittim ilaçta kullandım zamanında , mal gibi etti beni ilaçlar kusura bakmayın ağır yazıyorum ama artık dayanamıyorum
hergün binlerce kez dinden cıktım diye kelimei sehadet getirmekten bıktım
abdest alırken aklıma küfürler gelmesinden dolayı abdesti on 20 kere yenilemekten bıktım
boy abdesti alırken cektigim rezilliğin haddi hesabı yok
dini bişey gördümü artık tik olmuş hemen seytan içimden kötü şeyler geçiriyor
engel olamıyorum baktım caresi yok hapları bıraktım en zoruma gidende doktorun bana senin Allahla probleminmi var yok dedim bende biliyorum olmadıgını ama bu bi hastalık geçmez bu haplar sadece azaltır demesi beni bitirdi
burda aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum
madem Allah herseye gücü yeten hani yetiyor buna inanıyorum
hani kaldıramayacagı yük yüklemiyorya insanın sırtına ben bu yükü kaldıramıyorum kaldıramıyorum
( haşa )madem herseye gücü yetiyor ben 1 2 sene önce peygamberim için ağlarken simdi neden içimden bana vesvese veren küfürler eden seytana engel olmuyor
ben bu durumdan rahatsızım normal insanlarla normal hayatımda iş hayatımda iyiyken ben dine yönelmek istedigimde bu seytana Allah neden engel olmuyor
siz yıllardır huşuyla bi namaz kılamamanın abdest alamamanın acısını bilirmisiniz ? İlla imanımı sorgulatacak hale gelen ben şeytanın pencesine düşmek istemedikce hergün dahada zorlanıyorum
ben hasta degilim bu takıntıdan nasıl kurtulacam bunun bi çaresi varmı
Allah istese şıp diye yok eder bu sıkıntıyı ama kendi yarattıgı şeytanın bana vesvese vermesine neden engel olmuyor
ben istemiyorum beynimde o kötü düşünceler geçsin kendim düşünmedigim şeylerden ne kadar azap cektigimi kime nasıl anlatacam
sakın buna bir imtihan demeyin böyle imtihan nasıl olur insan kendini Yaradana içinden küfürler savuran şeytanla nasıl başedebilir
yoruldum valla yoruldum oturup saatlerce ağlamak istiyorum
evliliğim bile hatalı oldu bu hastalık yüzünden istemedigim biriyle evlendirildim şimdi anca alısıyorum oda eh işte

oturup bi köşeye saatlerce ağlamak istiyorum onuda yapamıyorum