You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İLLA İNANÇSIZMI OLALIM...

İLLA İNANÇSIZMI OLALIM...

Yeni Üye
RE: İLLA İNANÇSIZMI OLALIM...
valla arkadaşlar çok geriliyorum gün içinde cok daralıyorum

doktorun verdigi ilaçları 1 yıl kullandım

tamamıyle sizi uyusuk bi hale getiriyor işe gidiyor işte calısıyor işten geldimi paso uyuyordum

ilaçları bıraktıktan 6 ay sonra kendime tam manasıyla geldim

şimdi bu vesvese hala devam ediyor ama

sadece azalacak diye umuyorum eski günleri cok özlüyorum ama o günler gibi bi daha ömür boyu yasayamayacam sanırım

dayanmak gerçekten sıkıntı veren bi durum ama dayanıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kardeşim onların vesvese olduğunu biliyorsun kulak asma öyleyse bırak aklından ne geçiyorsa geçsin abdestini al namazını kıl namaz kılmazsan günaha girersin ama aklından geçen şeyler şeyler seni günaha sokmaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Bir arkadaşım vardı sizin gibi vücudumun her yerine su değmedi diye 3 4 saat banyodan çıkmadığını bilirim..
Daha önce canına kıymayada kalktı ama öldürmeyen Allah öldürmüyor.
Normalde kendisine anlatıldığı zaman basit takıntılarının farkında oluyordu ama yinede vazgeçemiyordu.

Bence biraz güven biraz iman biraz dua ve tedaviyle hallolacak bir rahatsızlık bu tabi birde yanında sabır gerekiyor
Sonuçta bu rahatsızlığı atlatırsanız bile yarın başka bir sorunun çıkmamasının bir garantisi yok.İnşaAllah tez zamanda şifa bulursunuz.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.