You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..

Acemi Üye
Arkadaşlar hep ilginç rüyalar görüyorum. paylaşıyorum tek tek.
1-) Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanın olduğu bir odaya giriyorum. Ve 15 yaşında olduğum için saygıdan ellerini öpüyorum tek tek. En son Recep Tayyip Erdoğanın yanına geldim. Ama o ayağa kalktı ben onun yerine oturdum oda koltuğun tepesine oturdu. Kesinlikle Herhangi parti mensubu değilim ilginç bir rüyaydı.
2-) RTE 'nın röportaj verdiğini görüyorum
3-) Çatı aday Ekmeleddin Bey rüyamda sanki seçimi kazanmıştı ondan istediklerimi sanki yalvarırcasına söylüyordum işte ülkeye demokrasi adalet vs. ama sanki o bana küsmüştü.
3-) Yeşil giyinmiş gri sakallı elinde eski baston diye tabir edebilceğimiz ağaç yapımı sopa tarzı bişey vardı. Ya nasıl söylesem peygamberlere gelir gibi aniden çıktı rüyamda bağırdı çok çok kısa sürdü rüya bişeye sinirlenmişti sabah rüyayı hatırlayınca korkmuştum nedir bu rüyaların aslı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-08-2014, Saat:11:28 PM, Düzenleyen: Mertcan Barut.
Forumcu
RE: İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..
Her rüyanın tabiri olmaz ki. Herkes de tabir edemez bunun ilmi farklı.
Zeynep'in de dediği gibi gündemi fazla takip ediyorsundur gülücük
Takma kafana bu kadar
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bilmiyorum normal rüyalar değil hep cumhurbaşkanı olmak istemişimdir. 4 gün istihareye yattım. 4.gün sonunda Allah gösterdi hukuk kazanmıştım. Bende hukuk ve ya tıp kazanıp milletvekilliğine geçiş yapabiliceğimi düşünüyorum. Ama hiç normal değil dediğim gibi niye normal insanlar gibi değilim niye hep aynı rüyalar niye normal rüya görmüyorum of.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Hayrolsun inşallah,
belki de devlet büyüğü biri olacaksın. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende gündemi takip ederken başbakanı ve cumhur başkanı rüyamda görüyordum artık etmiyorum uzun zamandır görmüyorum gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.