You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..

İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..

Forumcu
RE: İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..
Bence çok kafana takma arkadaşım. Hayırdır inşallah de geç gülücük
biz sana şimdi hmm demekki sen cumhurbaşkanı olacakmışsın desek ne olacak kiç olacaksan olursun ztn :D
Boşver akışına bırak
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben gündemi çok takip ederim hatta Türkiyenin kaynakları askeri üsleri felen her daim haritalar çizerim Türkiyenin geleceği ile ilgili çalışmalar yaparım makaleler yazarım kitaplar okurum türküler dinlerim yaşamımda ilke ve standartlara önem veririm. Dinimin gereklerini yerine getiririm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-08-2014, Saat:11:55 PM, Düzenleyen: Mertcan Barut.
Acemi Üye
Zehan,çok değer verdiğim bir hocam vardı. Türkçe hocam bize hep doğru olmamızı riyakar olmamamızı isterdi. Bize hep ilim öğretirdi. Ama arkadaşlarım yeterince ondan bilgi alamamamışa benziyor. Bense hep onun sözlerini hatırlayıp hayatıma yön çiziyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-08-2014, Saat:11:59 PM, Düzenleyen: Mertcan Barut.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.