You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..

İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..

Acemi Üye
RE: İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..
Yok şuan amcamın yanında ders alıyorum. Bana lise konularını gösteriyor. Ben lisedeki hocaların en azından daha ilgili olacağını umud ediyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Liseye gitmiyor musun?
Okuma ve yazmaya erken başlamışsındır diye düşündüm.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Arkadaşlar biz bile yaptığı yorumlardan kendisi hakkında güzel düşünceler kaptı isek yakınları, ailesi ve çevresi daha bir farkındadır ve gerekli yönlendirmeleri yapıyorlardır inşallah gülücük yanlış yönlendirmeyelim biz..Rüya konusu nerelere geldi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ama bakın psikolojik olarak bende şu var. Tahminimce insanoğlu her iyi liderin ardından o liderin hakkında hep kötü şeyler söylüyor. İşte ne biliyim dinsiz,acımasız,zalim,beceriksiz gibi. Bunda korkum yüksektir. İnsanların sen öldükten sonra arkandan kötü konuşması tabi ki Allah katında cezası var lakin kötü birşey.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Şimdi ben tam okul döneminde 1.sınıfta 2 sene babasız kaldım. Allah kimseyi babasından ırak eylemesin. Dayım çalıştırdı. Ben hep arkadaşlarımdan 1 tık öndeydim. Onların yazdıklarını biliyordum. İşde yarının konusunu akşam evde yapardım dayım ile birlikte. Şuan dayım da bana büyük destek vermekte. Şuan da öyleyim okul öncesi programlı çalışıp okuldan 1 2 tık önde olup konuları iyi süzmekteyim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-08-2014, Saat:12:20 AM, Düzenleyen: Mertcan Barut.
-İKRA-
Söylediğin gibi asla kibirlenmeyerek yoluna devam etmelisin.
Yetenek ve çalışmak Allah'ın izniyle başarıyı getirecektir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ben şöyle yorumladım.devlet yönetiminde çok yetkili biri olacaksın ve erdoğanı destekleyenlerin desteğini alacaksın.baş sen olmana rağmen seni destekleyenler senin üzerinde etkili olacak ve eski yöneticiler de etkili olacak.bugün ekmeleddini destekleyenler senin üzerinde çok etkili olacak.Allah'ın hükümlerini tutmayacaksın ve biri ya da bir topluluk sana sitem edecek.tabii bu yorum.hayal gücüm bu.gerçeği Allah bilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Babana Allah rahmet eylesin,
gideceğin okullar da hakkında hayırlısı olsun. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.