You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..

İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..

-İKRA-
RE: İlginç rüyalar görüyorum.Buyrun..
Mertcan Allah'ın sana verdiği özel yeteneklerden dolayı farklısın;
farklı hissediyorsun, çevrendekiler seni çok anlamıyor, yerine göre uzaylı gibi kalıyorsun, değil mi?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Esas onunla yeterince ilgilenen birileri olmazsa bunalıma girebilir Allah korusun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben nerede farklı konuşmaya çalışsam çevremdekiler pek anlam veremiyor. Yada beni küçümsuyorlar sanıyorum. Yaşıtlarımdan hep farklı ele alıyorum konuları. Kendime özgüvenim yüksek. Bilmiyorum burda kendimi cesaretlendirip kibir yapmak istemiyorum. İlim yolunda olan birinin kibirlenmesi doğru değildir. Allah hepimize ilim öğrenip öğretmeyi nasip eylesin.Kibir şeytandandır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Mertcan seni çok iyi anlıyorum,
hocaların hiç seni bilim ve sanat merkezlerine yönlendirmedi mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yok hayır ama tahtaya çıkıp arkadaşlarıma çok teori anlattığım olmuştur. Sonrasında makale okuduğum olmuştur. Kendimi ifade etmek çok istediğim oldu. Hocalarım herhangi bir tavsiye vermedi lakin birisi bana ilerde benim yüksek yerlerde olduğumda arkadaşlarımın kendilerine bu çocuk naptı da bu kadar yükseldi diyeceğini söyledi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.