You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
RE: I love Humeyni!
gülücük)) Evet işte sizler busunuz. Tebrik ediyorum hepinizi, gerçekten yapıştırıyorsunuz cevabı(!)... "Biz"i hazımsızlıkla suçluyorsunuz, fakat kendiniz karşıt tüm görüşlere bela okuyorsunuz.. Harikasınız gerçekten, kutluyorum. Merak etmeyin, ATATÜRKÜMÜZ hep olacak!
Ayrıca ben iran gibi bir yerde yaşamak istemediğim için o düzeni isteyenlere gitmelerin öneriyorum. Ben ATATÜRKÜMÜN benim için kurduğu düzenden çok memnunum!!
Bu arada "simayım": Evet, sokrates antik çağda yaşamış bir FİLOZOFtur. İmam Hatipte öğretmiyor olabilirler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: I love Humeyni!
sokrates Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülücük)) Evet işte sizler busunuz. Tebrik ediyorum hepinizi, gerçekten yapıştırıyorsunuz cevabı(!)... "Biz"i hazımsızlıkla suçluyorsunuz, fakat kendiniz karşıt tüm görüşlere bela okuyorsunuz.. Harikasınız gerçekten, kutluyorum. Merak etmeyin, ATATÜRKÜMÜZ hep olacak!
Ayrıca ben iran gibi bir yerde yaşamak istemediğim için o düzeni isteyenlere gitmelerin öneriyorum. Ben ATATÜRKÜMÜN benim için kurduğu düzenden çok memnunum!!
Bu arada "simayım": Evet, sokrates antik çağda yaşamış bir FİLOZOFtur. İmam Hatipte öğretmiyor olabilirler...

Chp kaldımıda Atatürkçülük devam etsin.. Genç nesli en az olan bi düşünceye sahipsin.. Yüzü buruşmuş saçı boyalı kokoş kadınlar öldükten sonra Atatürk kalmicak... Hem kalsa ne olur ya... O zaman la bu zaman arasında çok fark var...
Öle anıt kabire gidip günah çıkartır gibi bi çelen koyup abuk sabuk küçük çocuk yorumları ve iki üç yaş dökerek bu ülkenin sorunları çözülmez... Anlamadılar bi enbesiller.. Gerçi artık onların hiç bir önemi yok.. Seçimlerde ne kadar kaldıklarını gördük... Ve her geçen gün dahada azalcaklar...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-06-2008, Saat:01:04 PM, Düzenleyen: sühim.
köyün delisi
RE: I love Humeyni!
yerim lan senin atatürkünü de seni de..
ama yok midem kaldırmaz toprak bile kabul etmemiş gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: I love Humeyni!
sokrates Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülücük)) Evet işte sizler busunuz. Tebrik ediyorum hepinizi, gerçekten yapıştırıyorsunuz cevabı(!)... "Biz"i hazımsızlıkla suçluyorsunuz, fakat kendiniz karşıt tüm görüşlere bela okuyorsunuz.. Harikasınız gerçekten, kutluyorum. Merak etmeyin, ATATÜRKÜMÜZ hep olacak!

karşıt görüş olman karşısındakini kendi vatanından kovmaksa orda dur haddini bil biz bu vatanı senin gibi zerzavatların kanıyla yıkamadık iman gücüyle alındı bu topraklar...:bayrak::bayrak:

''sokrates antik çağda yaşamış bir FİLOZOFtur'' evet o zaman geri dön antik çağına
antika fikirlerinide götür giderken.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: I love Humeyni!
ee sokrates sen Allah ı sevio musun?

Peygamberimizi sevio musun?

peki seviosan onların emrilerine uygun yaşıo musun ?

mesela namaz kılıo musun

ya da içkiden uzak duruyor musun

yok eğer seviorda istedikelrini yapmıyorsan

biz de atatürk ü sevmekle istediğini yapmayı bir tutmuyoruzdur belki sevmiolar

deyip iftira atmadığın ne belli

bunca saçma konu açtın bir kere kalkıp Allah ı peygamberi sevio musun diye seni sorgulamadıydık

işte siz bu kadar basit şeylerin ardına sığınan zavallılar topluluğusunuz

hadi bakalım söyleyiver uzman cevap yapıştırıcı kişi...karizm
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.