You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Cvp: RE: I love Humeyni!
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bölücülük yapmaktan olabilir..

ne bölücülüğü yapmış ki Saskin Saskin Saskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

Yok daha neler... kahkaha
Snide atmak lazımda... neyse yakındır heralde
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Yok daha neler... kahkaha
Snide atmak lazımda... neyse yakındır heralde

halayhalayhalayhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: I love Humeyni!
SÜhiM ve nükleİT ikiniz arkadaş olabilirsiniz ve aynı yolun davanın yolcuları da olabilirsiniz ama şunu bilinki fazla olmaya başladınız artık... yaptığınız şey çok çocukça,saçma ve de banell... kendinize gelin artık.. ben alttan almaya çalıştıkça saldırışa geçmeyinn... yoksa merak etme benim seninkinlerden daha cok arkadaşım var elhamdülillah hemde sizin görünüze zıt... ama bizim amacımız ne sizi küçük düşürmeye çalışmak ne de forumdan kovdurmaya çalışmak... komik düşürmeyin daha fazla kendinizi.... YORUMLARLA DALGA GEÇMEYİ ADET EDİNMİŞSİNİZ.. seviyesiz tartışma yapmak istemeniz biliyorum en büyük isteğiniz ama k.bakmayın öyle bir özellğimz yok............
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa bizii bölmek istiyor iştee aslında hiç yazmamamız lazımm.... amerikada bizi ıraktaa böyle böldü sii-sünnii şafii-hanefii türk-kürt.............

dont love humii..

TÜRK YA DA KÜRT ALEVİ YA DA SÜNNİ LAZ YA DA CERKEZ FENER YA DA CİMCOM BİZ PAZILIZ BİZ ANADOLUYUZ BİZ BÖLÜNE MEYİZ... ............

you say that we are all anatolian citizens,turks and noone can divide us and ı tell you that we as muslims do not want to be apart as

İranian,Turkish,Shii,Chechen,Bosnian,Even American etc. as long as we are muslims we all are siblings.....

we are muslims do not panic
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: I love Humeyni!
fatih altaylı nın karşısındaki insana dört yaşındaki çocuk muamelesi yapıp

falanı seviyor musun sorusuna mı kızayım

oraya çıkıp keklik gibi avlanan biizm kızlara mı kızayım

birazcık politik olamıyorsan

soruları evirip kendi istediğini söylemek için kullanamıyorsan

böyle tuzaklara düşmeyin bizi de üzmeyin bacım

bırakın işi bilenler konuşsunlar ki onalr bile anlata anlata yoruldular

maksat anlaşmak da değil zaten karşı taraf için

sistem filan değil dertleri

mka da değil laikli de değil cumhryt de değil

tek dertleri yağmalama sistemlerinin çetelerinin işinin bozulmaması

artık gerçekten bıçaklar kemiğe dayandı

Rabbim hepimizin kurtuluşunu yine bizim elimizden bir güçle bize rahmetinden vererek yarat en yakın zamanda...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: I love Humeyni!
Anladığım kadarıyla buradaki herkes Atatürk düşmanı. Humeyni'yi desteklediğini söyleyen zavallılar lütfen bir dakika bile durmayıp defolup gitsin irana. Burası ATATÜRKün CUMHURİYETİ!!!!! Buna karşı olan gerici örümcek beyinli zihniyetlerin gözlerine perde inmiş, öyle sanıyorum. Tayyip diyordu ya seçtiğimiz cumhurbaşkanını beğenmeyen gitsin diye, asıl Türkiye'nin ÖZÜnü beğenmeyen gitsin! Ayrıca takmışsınız bir özgürlük=türban ilişkisine. Hangi birimize karışılıyor türban konusunda? Hangimiz sokağa türbanı ile çıkamıyor? Zorla başımızdan mı çıkartılıyor? Burası özgür bir ülke, ama özgürlükse sizin saçınıza koyduğunuz yasak, olmaz olsun böylesi!
Bunu ilk beğenen sen ol.
sokrates Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anladığım kadarıyla buradaki herkes Atatürk düşmanı. Humeyni'yi desteklediğini söyleyen zavallılar lütfen bir dakika bile durmayıp defolup gitsin irana. Burası ATATÜRKün CUMHURİYETİ!!!!! Buna karşı olan gerici örümcek beyinli zihniyetlerin gözlerine perde inmiş, öyle sanıyorum. Tayyip diyordu ya seçtiğimiz cumhurbaşkanını beğenmeyen gitsin diye, asıl Türkiye'nin ÖZÜnü beğenmeyen gitsin! Ayrıca takmışsınız bir özgürlük=türban ilişkisine. Hangi birimize karışılıyor türban konusunda? Hangimiz sokağa türbanı ile çıkamıyor? Zorla başımızdan mı çıkartılıyor? Burası özgür bir ülke, ama özgürlükse sizin saçınıza koyduğunuz yasak, olmaz olsun böylesi!

emrin olur paşşammm

hatırlat birara gideriz topluca...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
sokrates Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anladığım kadarıyla buradaki herkes Atatürk düşmanı. Humeyni'yi desteklediğini söyleyen zavallılar lütfen bir dakika bile durmayıp defolup gitsin irana. Burası ATATÜRKün CUMHURİYETİ!!!!! Buna karşı olan gerici örümcek beyinli zihniyetlerin gözlerine perde inmiş, öyle sanıyorum. Tayyip diyordu ya seçtiğimiz cumhurbaşkanını beğenmeyen gitsin diye, asıl Türkiye'nin ÖZÜnü beğenmeyen gitsin! Ayrıca takmışsınız bir özgürlük=türban ilişkisine. Hangi birimize karışılıyor türban konusunda? Hangimiz sokağa türbanı ile çıkamıyor? Zorla başımızdan mı çıkartılıyor? Burası özgür bir ülke, ama özgürlükse sizin saçınıza koyduğunuz yasak, olmaz olsun böylesi!

atatürk düşmanımı sana gülmek istiyorum ya,,
tabi sen bizi ufacık beynindeki minick zekanla anlamanı beklemıyodum zaten
bu necüreet ne terbiyesizlik ne demek iran a ya
sen de teksas a..
allam ya böyle cahillerde varmş demek aramızda!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2008, Saat:04:20 PM, Düzenleyen: Qbra.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.