You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Cvp: RE: I love Humeyni!
sokrates Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anladığım kadarıyla buradaki herkes Atatürk düşmanı. Humeyni'yi desteklediğini söyleyen zavallılar lütfen bir dakika bile durmayıp defolup gitsin irana. Burası ATATÜRKün CUMHURİYETİ!!!!! Buna karşı olan gerici örümcek beyinli zihniyetlerin gözlerine perde inmiş, öyle sanıyorum. Tayyip diyordu ya seçtiğimiz cumhurbaşkanını beğenmeyen gitsin diye, asıl Türkiye'nin ÖZÜnü beğenmeyen gitsin! Ayrıca takmışsınız bir özgürlük=türban ilişkisine. Hangi birimize karışılıyor türban konusunda? Hangimiz sokağa türbanı ile çıkamıyor? Zorla başımızdan mı çıkartılıyor? Burası özgür bir ülke, ama özgürlükse sizin saçınıza koyduğunuz yasak, olmaz olsun böylesi!

alkışSmile aynen.. atatürkü humeyniden daha cok seviyorum.. yalnız kardeş kimse attürkü sevmek mecburiyetinde değil...
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa bizii bölmek istiyor iştee aslında hiç yazmamamız lazımm.... amerikada bizi ıraktaa böyle böldü sii-sünnii şafii-hanefii türk-kürt.............

dont love humii..

TÜRK YA DA KÜRT ALEVİ YA DA SÜNNİ LAZ YA DA CERKEZ FENER YA DA CİMCOM BİZ PAZILIZ BİZ ANADOLUYUZ BİZ BÖLÜNE MEYİZ... ............

you say that we are all anatolian citizens,turks and noone can divide us and ı tell you that we as muslims do not want to be apart as

İranian,Turkish,Shii,Chechen,Bosnian,Even American etc. as long as we are muslims we all are siblings.....

we are muslims do not panic

ingilizce cvba ingilizce cvp vermiş bravo seminalgülücükalkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sokrates Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anladığım kadarıyla buradaki herkes Atatürk düşmanı. Humeyni'yi desteklediğini söyleyen zavallılar lütfen bir dakika bile durmayıp defolup gitsin irana. Burası ATATÜRKün CUMHURİYETİ!!!!! Buna karşı olan gerici örümcek beyinli zihniyetlerin gözlerine perde inmiş, öyle sanıyorum. Tayyip diyordu ya seçtiğimiz cumhurbaşkanını beğenmeyen gitsin diye, asıl Türkiye'nin ÖZÜnü beğenmeyen gitsin! Ayrıca takmışsınız bir özgürlük=türban ilişkisine. Hangi birimize karışılıyor türban konusunda? Hangimiz sokağa türbanı ile çıkamıyor? Zorla başımızdan mı çıkartılıyor? Burası özgür bir ülke, ama özgürlükse sizin saçınıza koyduğunuz yasak, olmaz olsun böylesi!

Dreamtürk, nick ini değiştirip geri mi döndün ?

Bizsiz yapamadın, herhal...

kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

kahkahakahkahakahkaha

ay seminal senin cvplarına bitiyorum yaa gülücükkahkahakahkaha
yapıştırıyosun hemenkahkahaalkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2008, Saat:05:44 PM, Düzenleyen: Qbra.
>295457<

kahkahakahkahakahkaha

kahkahakahkahakahkaha

BURDA GİTMESİ GEREKN VARSA O DA SENSİN...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

kahkahakahkahakahkaha

bu bizim felsefeci sokrates değilmi o yıllar önce ölmemişmiydi ruhunu çağıranmı oldu forumda dolaşıyor kimin kılığına girdiysen geri dön ey ruhhhhkahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu bizim felsefeci sokrates değilmi o yıllar önce ölmemişmiydi ruhunu çağıranmı oldu forumda dolaşıyor kimin kılığına girdiysen geri dön ey ruhhhhkahkahakahkahakahkaha

he valla simoşş abovv kötü ruh aramzdagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: I love Humeyni!
Nefret açığa çıktı!

TÜRK halkını aydınlatıp, ülkeye uygarlık yolunu açan "Cumhuriyet devrimleri"ni kötüleyerek, Atatürk ilkelerini "travma" olarak niteleyen bu kafalara ne denir ki?

Atatürk, bütün insanlarımızın okuma-yazma bilmesini istiyordu. Bu yüzden, çok zor ve girift olan Arap yazısını, bugün kullandığımız Latin harfleri ile değiştirmişti. O gün, Türklerin yüzde 90’ı okuma yazma bilmiyordu, bugün tam tersine yüzde 90’ı okuma-yazma biliyor. Bunu travma olarak nitelemek, en hafif tabiriyle "densizlik" değil mi?

Laik Türkiye Cumhuriyeti’ne gönül verenler bu tür gerici söylemler yüzünden AKP’den kuşku duyuyor, ülkenin geleceğine endişe ile bakıyor.

Travma nedir? Ezilme veya ağır bir darbe sonucu bir organın şeklini değiştiren, yapısını bozan bir lezyondur, harabiyettir. Demek ki, Atatürk’ün devrimleri Türk halkını bu hale getirdi, öyle mi? Güler misiniz, ağlar mısınız?

Laik Cumhuriyet’e gönül veren kesim, işte bu yüzden AKP’ye kuşkuyla bakıyor.

* * *

İnsanlarımız "Ülkeyi yöneten partinin başındakiler böyle saçmalarken, biz bu iktidara nasıl güvenelim?" diye sormakta haksız mı? Eğer ülkede uzlaşma sağlamak istiyorlarsa, vatandaşların kuşkularını gidererek onlara güven vermek iktidarın görevidir. Oysa bu partinin yöneticileri "akıl tutulması" içinde bunun tam tersini yapıyor, halkı "bizden olanlar" ve "bizden olmayanlar" diye ikiye bölüyor.

İşte AKP’nin ikinci adamı durumunda olan Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat... (Ne kadar da uzun ismi var!)

Dengir Mir Mehmet, Amerikalı bir gazetecinin dolduruşuna gelmiş, Atatürk devrimlerine karşı, kim bilir kaç yıldır içinde gizlediği kini, nefreti kusmuş! İyi ki de yapmış bunu. Hiç değilse millet gerçek yüzlerini görme imkánını buldu!

* * *

New York Times Gazetesi’nin Türkiye muhabiri, Dengir Mir Mehmet’e, gericilerle cumhuriyetçiler arasındaki çatışma için şöyle demiş:

"Bugünkü kavgalar Türkiye’nin 1920’lerde başlayan olağanüstü tarihinin son halkası. Mustafa Kemal, yüzünü Avrupa’ya dönmüş, Doğu ile tüm bağlarını kesmiş, Latin alfabesine dönmüş, camileri devlete bağlamış ve dini kurumları ortadan kaldırmıştı."

Amerikalı gazetecinin bu sözleri üzerine coşup aşka gelen Dengir Mir de, o güne kadar bastırıp, ruhunun derinliklerinde gizlediği duyguları, ağzından kelimeler halinde fışkırtmış:

"Evet, Türk toplumu bir travma yaşamıştır. Bir gece içinde kıyafetlerini, dillerini değiştirmeleri istenmiştir. Dini yaşama biçimi ortadan kaldırılmıştır. Bu travmayı yaşamayan toplumlar, insanların nasıl giyindiklerine ilişkin tartışmaları anlayamazlar!"

Dengir Mir Mehmet’in bu sözleri ampulü yaktı mı kafanızda? Türkiye’yi karıştıran "Türban velev ki siyasi simge olsa ne olur?" sözlerindeki gerçeği kavradınız mı?

Türban mücadelesi, bu travmanın yarattığı bir sonuçmuş demek ki.

* * *

Sıkmabaş türbanlı bir kızın televizyonda "Ben Atatürk’ü sevmiyorum, Humeyni’yi seviyorum. Türkiye’yi İngilizler işgal etmiş olsa belki de daha iyi olurdu. Yabancı manda altında inançlarımızı daha iyi yaşayabilirdik" demesinin tesadüf olmadığı anlaşılıyor. Yabancı işgaline bile razı olmak köleleşme olgusu değil de nedir?

Eğer bir partinin genel başkan yardımcısı Atatürk devrimlerine böyle bakıyorsa, o partinin alt kademesindekiler nasıl bakar?

Artık daha net anlaşılıyor. Cumhuriyet devrimlerini bir türlü içlerine sindiremiyorlar.

Kafalarını hep Atatürk ilkelerine çarptıkları için, asıl beyin travmasını bunlar yaşıyor ve bütün beyin fonksiyonları bozuluyor, ne dediklerini bilmiyorlar!

Rahmi Turan

:hııh:
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: I love Humeyni!
sokrates ve glikoz şurubu..allah belanızı versin derdim ama demicem..defolup gitmesi gereken biri varsa o da sizsiniz..çok bildiğini zannedip de hiçibşy bilmeyen zavallılar..araştırmadan okumadan kulaktan dolma bilgilerle gençliğinin verdiği heyecan ve fevrilikle bir hışımla kalkıp saçmalayan zavallılar..o kadar hazımsızsınız ki..aksi bi fikri kabul edemediğiniz için yasaklar koyarak sevdirmeye çalışıyosunuz malzemenizi..kendi pisliğinizde bouğulun..alın atatürkünüzü....................................................................
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-06-2008, Saat:10:26 AM, Düzenleyen: kaba_kulak.
kimya-yı saadet
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sokrates ve glikoz şurubu..allah belanızı versin derdim ama demicem..defolup gitmesi gereken biri varsa o da sizsiniz..çok bildiğini zannedip de hiçibşy bilmeyen zavallılar..araştırmadan okumadan kulaktan dolma bilgilerle gençliğinin verdiği heyecan ve fevrilikle bir hışımla kalkıp saçmalayan zavallılar..o kadar hazımsızsınız ki..aksi bi fikri kabul edemediğiniz için yasaklar koyarak sevdirmeye çalışıyosunuz malzemenizi..kendi pisliğinizde bouğulun..alın atatürkünüzü....................................................................

Bu kişlilere yorum yapmama sözü vermiştim...
Ama burda Ruf ablamın haklı olduğunu söylemeden geçemicem...alkışSmilealkışSmile
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.