You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hocam sandığa gitmek hakkında

Hocam sandığa gitmek hakkında

Acemi Üye
RE: Hocam sandığa gitmek hakkında
Bu kadar uç noktadaki fıkhi meseleler yerine dinimizin temel presinplerini öğrenip onları hayatımızda uygulamaya çalışarak amel etmeye gayret etmek çok daha yararlı olur bence. Acaba islamın temel şartlarını tam olarak öğrenmişmiyiz ve hayatımızda ne derece uygulayabiliyoruz? Eğer dini bilgilerin yetersizse ve bişeyler öğrenmeye çalışıyorsan Miqropskop; bence bu başlangıç dünyanın düz mü yuvarlak mı olduğundan, domatesin kafir olup olmadığından değil islamın 5 temel şartından başlamaktır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Miqro, üzerinden vesveseyi attığına göre
Sen simdi sandik baskani da olursun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
@Zeyd hocam
meraktan giriyorum öyle sitelere,diyorum bakayım ordakiler ne düşünüyor,sonra vesveselere kapılıyorum ve bir bilene sormak lazım geliyor her sorunun bir cevabı vardır burda bulduk elhamdulilah

@Alketa hocam
sağ ol var ol, Xd... :D xd
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Oy verenler neyi ve kimi destekliyor? Demokrasi ve laiklik partiler sizce bunlar hak mı batıl mı! Demokrasi de çoğunluğun dediği tercih edilir islam da ise Allahın emrettiği tercih edilir, peki soru çoğunluk zina serbest olsun derse islam da yasak dese desteklediğiniz sistemde hangisi tercih edilir!
Kimseyi itham etmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bir soru.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ne yapacağız yani bu memleketi sahipsiz mi bırakacağız...kafir 4 gözünü bırakmış 16 gözü ile Müslümana nasıl zulm ederim derdinde...sahipsiz kalalımda kafir üstümüze çullansın...zaten siyasetle terörler ellleri yeterince üzerimizde

ne istiyoruz anlamıyorum...ezansız mıyız...5 vakit minarelerimizde ezan sesi yükseliyor..bayrağımız dalgalanıyor...vatanımızı koruyan cesur erlerimiz askerimiz var..

ne istiyoruz anlamıyorum...eğer iktidar bu kadar kötü ise kim peki kim bu memlekete layık yönetici gösterin namusum kitabım şerefim üzerine yemin olsun ki gidip ona oy atacağım...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-10-2015, Saat:09:25 AM, Düzenleyen: Noyan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.