You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hocam sandığa gitmek hakkında

Hocam sandığa gitmek hakkında

Kıdemli Üye
RE: Hocam sandığa gitmek hakkında
Şirk olmuyor kardeşim.
Kafir olmak değil de hakka girmiş oluyorsunuz.
Ona göre kullanın oyunuzu.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Kişi eğer Müslüman birine muhafazakar birine oy verirsem belki islami açıdan bir şeyler yapar niyetiyle oy kullanıyorsa bu kişiye kafir diyemeyiz. Kişi eğer islamı ortadan kaldırıp Allahın şeriatına aykırı işler yapmayı hedefleyen birilerine bile bile oy kullanıyorsa bunda sıkıntı vardır.
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Hocam Bediüzzaman hz. Oy kullanmış mıdır?bazı yerlerde okudum kullanmıştır diyorlar doğru mu?şirkse Bediüzzaman bilmiyor muydu hocam?

Birde hocam Yusuf a.s şirk yönetimde görev almış diyorlar meclise seçtıklerimiz Allah'a inanıyorlar sonuçta hocam,bu onları bizi kafir yapıyorsa Yusuf a.s niye görev yapmış şik yönetimde
açıklar mısınız kafam karıştı hocam?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yusuf as. hayatını okursan anlarsın...ayrıca bir peygamberin hayatına neden diyemeyiz..peygamberler ALLAH ın emirleri ile hareket etmiştir..Yusuf as görev yaptı ise ALLAH istediği için yapmıştır...

bu arkadaş bir ara sürekli soruları ile boğan..ama mantıksız sorular ile :D bir üyemiz vardı ..o mu ki..

bence ALLAH bizim sabrımızı miqro ile sınıyor hocam gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-10-2015, Saat:10:37 AM, Düzenleyen: Zehan.
Profesör
şu oy kullanmaya şirk diyenlerin bir çoğunun iç alemlerinde nice put var ki onlara tapmakla şirk koşuyorlar. Önce içinizdeki putları kırın...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-10-2015, Saat:10:49 AM, Düzenleyen: €L€Z.
Kıdemli Üye
A.r.o zehan hocam çok detaylı ve mantıklı bir özet olmuş sağolun ama bediüzzaman hz. Oy kullanmış mıdır o soruma cevap alamadım.matematik,fizik,kimyadan,biyolojiden anlarım az çok ama dini bilgilerim zayıf öğrenmeye çalışıyorum

Risaleforumlarında okudum hemde göstere göstere kullanmıştır diye yazmışlar xD xd...
Ama şeytan vesvese veriyor ya kullanmadıysa diye...

Elez hocam sizin yorumunuzda çok etkıleciydi sağolun...oy kullanırken vesvevese edecek birşey yok anladığım kadarıyla iş kişinin niyetinde bitiyor demek sağolun
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.