You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hocam sandığa gitmek hakkında

Hocam sandığa gitmek hakkında

Uzman
RE: Hocam sandığa gitmek hakkında
hükümetler batının uşaklığını,hamballığını yapıyorlar . yönetim yüzde yüz onlarda değil . çok az bir kısmını kullanmalarına izin veriyorlar . batının istediği hiçbir şeyi sorgulamayan sadece namazında abdesinde camisine giden orucunu tutan müslüman . sistem sorgulanmadığı sürece batının yaptığı zulümler konuşulmadığı sürece camilerin açılmasına izin verirler imam hatiplerin açılmasına izin verirler . vs. seyyid kutuplar hasan el bennalar neden şehid edildi . onlar sistemi sorgulayan insanlardı . onlar islamı sadece ahlak dini hoşgörü dini olarak anlatmadılar . onlar islamı dava şuuru olarak anlattılar . birtakım islamı şeylere izin verilmesi islamın gelmiş olduğu anlamına gelmez . din yalnız Allahın oluncaya kadar mücadele edin diyor Allah azze ve celle . parti metoduyla bunun olması çok zor .benim görüşüm budur . oy kullanan kişilere de bir şey demiyorum
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İşin tuhaf tarafı, müslüman olduklarını iddia eden bazı şaşkınların, Allah'a meydan okunan bu yere girebilmek için birbirleriyle yarışmalarıydı!.

Keşke o yere müslümanların kendi sözlerini söyleyebilecekleri birileri gireydi..o zaman müslüman halkın vekili olarak, islama göre haram olan bir kanun/yasa çıkartılacağı zaman o vekil aslanlar gibi kalkıp izzetlice "hayır bu Allahın indinde haramdır" deseydi.. çıkartılacak tüm haram yasalara karşı baş kaldırsaydı.. tek bir kişi olsaydı bile yeterdi.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-10-2015, Saat:05:16 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Kıdemli Üye
Siz bu işleri ne zannediyorsunuz "çocuk" oyuncağı mı?
Öyle oturduğunuz yerden klavye elde yazıp,atıp tutmak kolay.
Hiç mi akıl etmiyor sunuz?

Ya ben sizleri gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.Hem diyorsunuz Allah'ın indirdiğiyle hükmetmeyenler kafirdir diyorsunuz hem oy vermeyerek sol partilere yandaş oluyorsunuz,bakınız bir yerde onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz;Allah akıl vermiş fikir vermiş.Kuranda kaç yerde;

"Hiç akıl etmez misiniz ?

düşünmez misiniz?vs.diye geçiyor.Bir oturup düşününki ben ne yapıyorum böyle sıfır mantık,öngörü yok,delil yok bişe yok,iki tane şahsi video gelin hele oy veren kafir.

Risale-i Nur'u da Bediüzzaman yazmadı onlar yazdı zaten.

Bana delille gel arkadaşım boş lafla değil!

Koca memlekette bi siz okuyorsunuz başka kimse değil yani.

Not:videolarda hiç tatmin edici birşey yok!

Ayrıca ayette de oy verenler değil Allah'ın indirdiği ile hüküm etmeyenler kafirdir diyor.Eğer ki baştakiler bunları tasdik ediyor ve fakat uygulayamıyorlarsa bundan Allah onları mesul tutmaz ama sizler oy vermeyerek tarafınızı seçmediğiniz için ve onlara yardımcı olmadığınız için mesul olursunuz mantıken düşününce böyle gerisi vicdanlarınıza kalmış.
Allah bizden gücümüzün yetmeyeceğini istemiyor,ne kadar da az düşünüyor sunuz?
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Çok düşünmek önemli değil,mantıklı düşünmek önemli.

Biz müslümanların önceliği Allah rızasıdır.

Allah, rızasını gözetenleri onunla, selamet yollarına eriştirir ve onları, izni ile, karanlıklardan aydınlığa çıkarır. Onları doğru yola iletir.Maide-16

Dünyalık değil ahiretlik bakıyoruz biz.

Artık kim zerre kadar hayır işlerse onu görür.Zilzal-7

Ve kim zerre kadar şer işlerse onu görür.Zilzal-8

Oy vererek hayır işlediğimizi düşünmek saçmalıktan baska birşey değildir.

Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O hâlde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler.Bakara-186

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Tağuti düzeni ölesiye savunanlar, Müslümanlardan ölesiye nefret edenlerin elini ensemizde hissetmemek için şunlara oy veriyoruz.

Bu, düzeni kabul ettiğimiz anlamına gelmez, bilakis bu düzenin bekası için canımıza okumayı hararetle bekleyenlerin ateşini söndürmek istediğimiz anlamına gelir.

En azından berikilerin eli ensemizde değil.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.