You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hayrdır ? Sizin amacınız ne?

Hayrdır ? Sizin amacınız ne?

General
RE: Hayrdır ? Sizin amacınız ne?
Alıntı:Hadis: “Dünya balığın üzerindedir. Balık başını sallayınca Dünya’da depremler olur.”
İbn-i Kesir Tefsiri, 2/29 68/1’in açıklamaları
ibn kesir tefsirinde bu hadisi israilliyattan aktarmış ve batıllığını belirtmiştir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
alıntı kalemşörden

1959 Yazılan:
Sayın nicki gavurca olan ımpossibmi ne ..
Buyur hz. Ömerede kız senin Ebu hüreyren kimmiş...
Sayın moderatör hz.ömer Ebu hüreyrenin dişlerini kırasıya dövmedi mi? :Çok rivayet uydurduğu için?
Bizi ateisstlere karşı rezil eden rivayeler hep o (Ebu Hureyre)zattan!!!!!

Bu konuşma tarzı ile doğruları söylemiş olsan dahi itibar göremezsin. Öncelikle sana şu konuşma kurallarını içselleştirmeni öneririm

Sayın Kalemşör,
Nickimiz rakam olduğu için sayın karadamlalar ve reyyan aşağılayıcı yazdığnda da bizi savunsa idiniz samimiyetinize inanırdım..

Bizde göze göz dişe diştir...saygıya katıyla saygı..aşağılamayada katıyla cevap veririm..tabiatım..
Ayrıca itibar ve şöhret için yazmıyorum...yanlış gördüğümü düzeltmeye çalışıyorum..özellikle iftira ve haksız bulduğum yazılar karşısında sabredemiyorum...
İSlamı tasavvuftan soyutlarsan geriye suudi copu kalır..
Hepimizin bildiği gibi mekkede namaz vakti sokakta görülen erkek coplanır...
Şeriat coplada uygulanabilr...
Yani süper moderatörümüz copda kalın..gerisini araştırmayın diyor...
Ama tasavvuf alınteri,sevgi,aşk,istek,gönüllü ibadet demektir...
Bunu İslamın dışına atanları gördümü maalesef saygı duyamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-01-2013, Saat:09:43 PM, Düzenleyen: 1959.
General
nickin rakam oldu diye hakaret mi etmişiz?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.