SubHane RabbiyeL aLa...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Hayrdır ? Sizin amacınız ne?
Hayrdır ? Sizin amacınız ne?
SubHane RabbiyeL aLa...
Bıçakla soğanda doğranır , ekmekte kesilir ama insanda yaralanabilir ne yani biz bıçağı tümdenmi kaldırıyoruz hayatımızdan , ateşte ekmekte pişer fakat en ufak bir hatada yangınlarada sebeb olabilir ne yani ateşi kaldıralımmı şimdi .
Facebook vs. bir yere fotoğraf konmasınında bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum , nasılki gerçek hayatta insanlar birbirini görüyorsa konuşuyorsa ordada fotoğrafı görmesinde bir sakınca yoktur bana göre , kişi ahlaksızlık yaparsa zaten heryerde yapar , yapmayacak kişi zaten yapmaz gerçek hayattada bu böyle zaten , hı foto koymak istemeyen koymaz onada saygı duyarız , bazı kişilerin hatası için bazı şeyleri yasaklamakta , buna yanlış demekte bana doğru gelmiyor , ozaman dünyada herşeyi yasaklamak gerekir herşeye yanlış demek gerekir , abartmaya gerek yok .
Bide normal foto koyana bile laf ediyor ama kendisi videolarda dünyaya yayınlıyor kendisini buda ilginç ve manidar . Kişi başkasına öğüt verirken kendisi yapmalı önce verdiği öğüdü .
"Bıçakla soğanda doğranır , ekmekte kesilir ama insanda yaralanabilir ne yani biz bıçağı tümdenmi kaldırıyoruz hayatımızdan "
hah işte aynen "bıçak" örneği gibi algılıyorum interneti. inşaAllah anlamışsınızdır selamla.
Sitedeki bayan arkadaşlarımızı tenzih ederim ama, malesef burdan örnek vermek zorundayım. Dışarda olan ile burada olanı eşit tutuyoruz. Dışarda hiçbirimiz karşı cinse değil konuşmak, sizlere kalsa bakmamalıyız bile. Ama geliyoruz burda forumda pek ala karşı cinslerle baya gülüşlü, eğlenceli muhabbetler ediyoruz. Nerde kaldı samimiyet? Kaldı ki videodaki kişinin söylediğinin İslam hükmü olduğunu düşünmüyorum. İnternette bir kadın veya bir erkek tamamıyle niyetinden sorumludur. Bayan dediğimiz birisi, gayet mütevazi bir şekilde, tahrik edici olmayan, sakıncalı olmayan fotoğraflarını akrabalarına, arkadaşlarına gösterse neresi günah arkadaşlar? Kaldıki bana kalsa kişinin hiç bu işlerle uğraşmaması lazım, ama herşeye günah denilmesi biraz zorlama oluyor kusura bakmayın. Kur'an'da bu dini kolaylaştırdık diyor, biz ne yapıyoruz? Kadın değil saçını, gözünü birine gösterse günah, erkek sakal bırakmasa günah. Kıl tüy yün dini yaptık bu dini malesef.
![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)
![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi