You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Genel Bilgilendirme

Profesör
RE: Genel Bilgilendirme
Yeni güncelleme yaptığım için eklentiler gitti ekledim hepsini hızlı cevaba kodlarıda eklerim. Kullanıcı renkleri ana sayfada aynı renkti onlarıda hallettim.Şuan için tek sorun googleda linklerin filtrelenmesi ama bu siteyle alakalı bişey değil. Ne hatası veriyor sahra? Şuan için bende hiç bi hata gözükmüyor. karşılaştığınız hatalarıbildirirseniz çözmeye çalışırımgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bu kulllandığımız ana tema hariç diğerlerine yükledim hızlı cevap kodlarını bunda kayma yapıyo düzeltince eklicem.Dediğim gibi şuan sitedeki tek sorun google`ın sitemizdeki konulara filtre uygulaması.Ne zaman biticek bilmiyorum ama düzelene kadar ziyaretçi trafiği çok düşük kalıcak.Düzelmesi için bazı değişiklikler yaptım, ama bu googleın her siteye belli dönemlerde yaptığı uygulamalardan biri yani bizle alakalı değil o yüzden beklemekten başka çare yok inş. en kısa sürede düzelir. Siteye gelen günlük ziyaretçi sayısı 3 binlerden 200 300 lere düştü iflas edicezTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
öyle öylegülücük ayrıca dediğim gibi forumu jilet gibi hızlı kullanmak istiyorsanız element temayı kullanın onu kendime yaptım kod kullanmadan o yüzden çok serigülücük hiç kasmıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
görüntü olarak diğer temalar daha hoş tabigülücük ama bu element te hiç kod yok o yüzden diğer temalardan 2 3 kat daha hızlı çalışır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ay bu element mavii yok ben nar çiçeğine geri döncem TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.