You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Genel Bilgilendirme

admin@islamiforum.net
RE: Genel Bilgilendirme
Forumumuzda sunucu değişikliği yapılmıştır. Site düne dönmüştü taşıma işlemi dün yapılmış çünkü. Eski yere girip en güncel yedeğimizi tekrar yükledim yani hiç bir mesaj ve konu kaybımız olmadı. Yola devam
İstek,Şikayet ve Önerileriniz İçin admin@ihlforum.net adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Profilde yorum eklentisini geçici oalrak kaldırdım. Çünkü yönetici panelinde çakışma yapıyor.yeni versiyonu güncellendi sorunsuz çalışan fakat henüz türkçeleştirilmedi.Türkçe versiyonu çıktığında güncelleyip yeniden aktif edicem.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Daha önce başımıza bi kaç kez gelen index sorunu seo ve sitemap değişikliği sebebiyle yeniden yaşanmıştır.Şuan için sitede yer alan bilgiler gogole tarafından yeniden indexlenmekte. Bu yüzden bir süre için ziyaretçi trafiğinde belirgin bir düşüş oluyor.Sitenin bi süre kapalı kalmasıda buna etken olabilir. Fakat bunlar gereklimiydi diye sorarsanız uzun vadede çok kazanımları olucaktır sitemize bunu hep beraber göreceğiz. Şuan tamamen google üzerine yazılmış olan Mybb için yapılmış forumu baştan aşağıya sitemap olarak google a kaydeden ve seo dostu url oluşturan Google seo sistemini kullanmaktayız.Sitemiz kısa sürede eski aktifliğine kavuşacaktır merak etmeyin.tabi bu sadece yeni kullanıcılar ve üyeler için geçerlidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
eko konularıma cevap verenler gıtmıs gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
yenı acdııgm sıır konularına cevap vermısler maıllerı geldıler cevaplar ortada yk gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ewet benim yazdıklarımda gitmiş Kizgin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yazdığınız hangi mesajlar gitmiş? akşam 7 8 gibi bi yedek alıp bi kaç işlem yaptım. olmayınca tekrardan yükledim yedeği o 15 20 dk içinde bişeyler yazdıysanız onlar gitmiş olabilir. çünkü yöneticilere site kapanmıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
silwerin konularına yazdıklarım
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.