You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Genel Bilgilendirme

Profesör
RE: Genel Bilgilendirme
ya google en üst sayfalarda çıkan konularımızı alt sayfalara indirmiş. sebebi ne tam olarak bilmiyorum ama bu ara güncelleme olucak sanırım çok dalgalanma var o yüzden olabilir. en yakın zamanda düzelir inşgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Googleda yaşadığımız sorun devam etmekte.Sitemizde bulunan Konuların yüzde99u filtrelenmiş. O yüzden hitimiz 10 kat civarında düştü.Tahminim düzeldiğinde eskisinden daha sağlam bi şekilde olucakgülücük Bu bizimle ilgisi olmayan yada bilmediğimiz bir olay tamamen google felsefesine kalmış bişeygülücük 5 6 ay önce bir kez daha olmuş 1 hafta falan sürmüştü umarım bu seferde fazla sürmez.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
google bizi kıskanıyo TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sitemiz Mybb 1.4.4 sisteminden son sürüm olan 1.4.7 versiyonuna güncellenmiştir. Forumda herhangi bir hata ile karşılaşırsanız başlık altından veya öm yoluyla bildirebilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ekrem renklerde sorun war :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hızlı mesaj yazılan yerdeki eklentilerin hepsi çuf çuf olmuş gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
site çok hata veriyo haberin osun ekrem
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.