You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Genel Bilgilendirme

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: Genel Bilgilendirme
Hocam tşkrlerimizi mi kıskandınTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
GÖZLERİNİN RENGİNE BAKMASIN HİÇ KİMSE
SAÇLARIN DEGMESİN,ELLERİNİ TUTMASIN,
YUREGİNE GİRMESİN
HİÇ KİMSE..
GÖNUL BAGIMA KAR YAGDIRMA
DAYANAMAM İNAN
ÖLURUM..
Askim Sad

==(F&A)==
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Saatler 1 saat ileri alındığından profilinizdeki seçenekler bölümünden tarih ve zaman ayarlarını gmt+2 den gmt+3 olarak değiştirin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Forum Ana teması mybulletin olarak değiştirilmiştir arada bir değişim şartgülücük tabi isteyenler sağ alttaki menüden diğer temalarıda kullanmaya devam edebilirler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tema Arşivimize değişik stillerde 3 adet yeni tema düzenlenip eklenmiştir. Freshble, Joker Ve Totally pro isimli yeni temalarımızı sağ alt menüdeki tema değiştir butonundan görüntüleyebilrisiniz.

2. Olarak Element, ihlforum ve Myvb temalarındaki siteyi yavaşlatan gogole reklam ve hızlı cevap kodlarını kaldırdım.Forumu daha hızlı görüntülemek isteyen arkadaşlar varsa bu temaları kullanabilirler performansları oldukça artacaktırgülücük Özellikle element temayı kendim kullanmak için düzenlemiştim en hızlısı bu tema tavsiye ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-04-2009, Saat:12:40 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
Ana temalarımızdan mybulletin temanın son sürümünü olan Mybulletin Board temayı editleyip foruma ekledim.Yeni eklenen özellikleri panel bölümünde hızlı menü seçeneği, hızlı cevapta ifadeler seçeneği ana sayfa görüntüsünde ve butonlarda değişiklikler yer almaktadır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
teşekürler ekremmmm güzel omuş ifade listesinin hmen yanda olmasıkarizm
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet ayrıca bu temada da forumu kasan ve yavaşlatan kodlar çok az o yüzden diğer mybulletin temadan daha hızlı çalışır kendimde bunu kullanıcam o yüzden eklemedimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.