You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Genel Bilgilendirme

Profesör
RE: Genel Bilgilendirme
Sitemizde google reklamlarında çıkan forumumuza uygun olmayan site reklamlarını artık google reklam filtresine ekleyeceğiz ve bu sitelerin reklamları artık forumumuzda yer almayacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
FARKETMEZ

Teşekkürler
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hosting firmamızda bugün sunucu değişikliği yapılacaktır.Bu yüzden forumumuzda kısa bir süre bağlantı sorunu yaşanabilir bilginize....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bazen googledan uygunsuz reklamlar geliyor bu siteleri mümkün olduğunca filtreye ekliyorum.Gözünüze takılan uygunsuz sitelerin url sini bana pm ile bildirebilirsiniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Bütün Cezalar kaldırılmıştır umarım bundan sonra kimse ceza almaz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Genel Bilgilendirme
Çeyrek Selaattin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bütün Cezalar kaldırılmıştır umarım bundan sonra kimse ceza almaz

cilalı ekokahkahakahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
bu arada avatar nick ve alttaki yazı hepsine bittim Tongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.