Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Geçimsiz eş!
Geçimsiz eş!
kıtaplar gecımsız eşlerle yasayan velı kullarla dolu.o kıtapları okuyup faydalanabılırsın.
Allah kulunun zannı ve duası üzerinedir.... Al işte sana formül kalbinden aklından dilinden geçen herşey dua niteliğindedir.. Bunun formulü ne kadar istiyorsun buna bağlı ve bol bol sabır ve dua =))))
SubHane RabbiyeL aLa...
Sakince, sabırla oturup konuşmaktan anlamayan bir insan olamaz eşin diye düşünüyorum. Evliliğin ilk zamanlarında aşırı kıskançlıklar, yerli yersiz atışmalar, kaprisler falan olur. Üstelik ayrı şehirlerde yaşıyormuşsunuz. Normal diye düşünüyorum.
Hem o da farkında diyorsun olumsuz özelliklerinin. Sakin bir anda onu çok sevdiğini, birlikte her anınızı en iyi şekilde geçirmek istediğini söyle. Hiç ummadığı anlarda sürprizler yap, inansın senin onu ne kadar sevdiğine.
Bir de ne olursa olsun, evliliğinizle ilgili hiç kimseye bu kadar ayrıntı bilgi verme. Kol kırılsın ama yen içinde kalsın... Ben mesela senin için hiçkimseyim ama aranızda ne tür konuşmalar geçiyormuş, eşin sana neler diyormuş, nasıl kavga ediyormuşsunuz biliyorum artık.
Birilerine böyle şeyleri anlatırken bir yandan da kendini dolduruşa getirmiş gibi oluyorsun, biz de yaşadık bunları. Ben evliliğimde 7. seneye girdim, çok değil ama az biraz tecrübemiz var

İlk başlardaki halimizi hatırlıyorum da beni sevmiyorsunlar, benimle ilgilenmiyorsunlar, çocuk gibi küsmeler falan gırlaydı... Şu an o günleri hatırlayıp gülüyoruz birlikte. Hatta zaman zaman utanıyorum o çocuk hallerimden. Çocukmuşuz diyorum.
İkiniz de gençsiniz daha. Hangi sebepten ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda bir araya gelirsiniz.
Onu neden eş olarak seçtiğini, hangi özelliklerinden dolayı onu sevdiğini hatırlar sık sık kendine.
Benim bundan başka bir tavsiyem, sihirli bir formülüm falan yok

Ortada bir problem varsa bu hiçbir zaman tek taraflı olamaz. Problemin değil çözümün bir parçası ol. Bir şeylerin değişmesini istiyorsan işe önce kendinden başla.
Biraz birlikte zaman geçirin, iş yerinden izin falan alın, tatile çıkın, bir şey yapın. Düzelecektir.
Selametle...
Vıyyyy bismillah :D Daha ne neasıl düzelebiliriz diye soruyorsun baştan desene ayrı yaşıyoruz diye... Hem niye ayrı yaşıyorsunuz ki siz kavga etmeyin de ben mi kavga edim :D
SubHane RabbiyeL aLa...
Ki tekrar evlenme kararı alabilecek kadar heyecan yaşayın.
Ama öyle hocaya gidip üfletip tükürtmenin anlamı yok.
Ben şuna çok inanırım , oturacaksın adam gibi gecenin bir yarısı kalkıp ağlayarak yalvararak dua edeceksin.
Biz neyin hâyır neyin şer olduğunu bilmiyoruz , ne oluyorsa ona şükret.
Kadinlar okadar hassastirki.sevdigi insan yaninda olsun ilgiensin ister.ayri kalacaktiniz evlenmeyecektiniz.kadin evli ama bekar gibi.ve esi sevdigi adam uzaklarda.napiyor ne ediyor diyue dusune dusune kendi kendine kurgular yapiyor.ve esinizin baska sorunlarida var.once onlari cozmelisiniz.bosanmak asla cozum degilbasit gibi gorunsede bosanmak asla aklinizdan gecmesin.
(+Çocuğunuz yok anladığım kadarıyla aranızın düzelmesi için çocuk yapma gibi bir girişimde bulunmayın pek çok bu tip durumlarda bu yöntemi deneyenler de düzelme görülmemiş olan çocuklara olmuştur
)
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi