You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
RE: Geçimsiz eş!
Yok hayır sizden ayrılmak için destek beklemiyorum,evliliğimi kurtarmam için sizden sihirli bir formül bekliyorum.Sanki biriniz çıkıp şu duayı her gün oku,sorunların bitecek dese o duayı binlerce kez okuyacağım.Anlayın çaresizliğimi,eşimin değişmesi psikiyatriye gitmesini sağladım,hocalara gittim ama çare bulamıyorum.Buralarda çözüm arıyorum.Yorumlarınızı okuyorum ama bunlarla çözülecek bir sorun değil bu.Sizden saki bir keramet göstermenizi bekliyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o kerametı bız degıl,sabrınla sen gostereceksın arkadasım.
kıtaplar gecımsız eşlerle yasayan velı kullarla dolu.o kıtapları okuyup faydalanabılırsın.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bizden sihirli bir formül mü bekliyorsun :D Kelin ilacı meselesine döndü bu =))))

Allah kulunun zannı ve duası üzerinedir.... Al işte sana formül kalbinden aklından dilinden geçen herşey dua niteliğindedir.. Bunun formulü ne kadar istiyorsun buna bağlı ve bol bol sabır ve dua =))))
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Benim hayat felsefelerimden biri 'hiçkimse yüzde yüz kötü ya da yüzde yüz iyi olamaz.'

Sakince, sabırla oturup konuşmaktan anlamayan bir insan olamaz eşin diye düşünüyorum. Evliliğin ilk zamanlarında aşırı kıskançlıklar, yerli yersiz atışmalar, kaprisler falan olur. Üstelik ayrı şehirlerde yaşıyormuşsunuz. Normal diye düşünüyorum.

Hem o da farkında diyorsun olumsuz özelliklerinin. Sakin bir anda onu çok sevdiğini, birlikte her anınızı en iyi şekilde geçirmek istediğini söyle. Hiç ummadığı anlarda sürprizler yap, inansın senin onu ne kadar sevdiğine.

Bir de ne olursa olsun, evliliğinizle ilgili hiç kimseye bu kadar ayrıntı bilgi verme. Kol kırılsın ama yen içinde kalsın... Ben mesela senin için hiçkimseyim ama aranızda ne tür konuşmalar geçiyormuş, eşin sana neler diyormuş, nasıl kavga ediyormuşsunuz biliyorum artık.

Birilerine böyle şeyleri anlatırken bir yandan da kendini dolduruşa getirmiş gibi oluyorsun, biz de yaşadık bunları. Ben evliliğimde 7. seneye girdim, çok değil ama az biraz tecrübemiz vargülücük

İlk başlardaki halimizi hatırlıyorum da beni sevmiyorsunlar, benimle ilgilenmiyorsunlar, çocuk gibi küsmeler falan gırlaydı... Şu an o günleri hatırlayıp gülüyoruz birlikte. Hatta zaman zaman utanıyorum o çocuk hallerimden. Çocukmuşuz diyorum.

İkiniz de gençsiniz daha. Hangi sebepten ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda bir araya gelirsiniz.

Onu neden eş olarak seçtiğini, hangi özelliklerinden dolayı onu sevdiğini hatırlar sık sık kendine.

Benim bundan başka bir tavsiyem, sihirli bir formülüm falan yokgülücük

Ortada bir problem varsa bu hiçbir zaman tek taraflı olamaz. Problemin değil çözümün bir parçası ol. Bir şeylerin değişmesini istiyorsan işe önce kendinden başla.

Biraz birlikte zaman geçirin, iş yerinden izin falan alın, tatile çıkın, bir şey yapın. Düzelecektir.

Selametle...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ayrı mı yaşıyorlarmış Saskin Vıyyyy bismillah :D Daha ne neasıl düzelebiliriz diye soruyorsun baştan desene ayrı yaşıyoruz diye... Hem niye ayrı yaşıyorsunuz ki siz kavga etmeyin de ben mi kavga edim :D
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Evlenmeden önce yaptığınız şeyleri tekrar yapmaya çalışın.
Ki tekrar evlenme kararı alabilecek kadar heyecan yaşayın.
Ama öyle hocaya gidip üfletip tükürtmenin anlamı yok.
Ben şuna çok inanırım , oturacaksın adam gibi gecenin bir yarısı kalkıp ağlayarak yalvararak dua edeceksin.
Biz neyin hâyır neyin şer olduğunu bilmiyoruz , ne oluyorsa ona şükret.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Konuya gec kalmisim ama bence kadinin derdi ortada.
Kadinlar okadar hassastirki.sevdigi insan yaninda olsun ilgiensin ister.ayri kalacaktiniz evlenmeyecektiniz.kadin evli ama bekar gibi.ve esi sevdigi adam uzaklarda.napiyor ne ediyor diyue dusune dusune kendi kendine kurgular yapiyor.ve esinizin baska sorunlarida var.once onlari cozmelisiniz.bosanmak asla cozum degilbasit gibi gorunsede bosanmak asla aklinizdan gecmesin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Normalde bize bu tip durumlarda boşanmanın daha iyi olacağı öğretilmişti (üniveresitede stres ve başa çıkma yolları dersinde) ancak bu konuyu iyi ki okumuşum fikrim değişti. Güzel kardeşim Allah inşallah en kısa zamanda derdinize deva verir. Sanırım eşiniz ile ayrı olarak yaşamanız eşinizde kaygı durumu oluşturmuş. Psikolojik desteği tam almadı (yarıda bıraktı ise sonlandırılması gerekir, bu tip rahatsızlıklar bir kaç oturum ile bitecek şeyler değil) ise alması konusunda ikna etmeye çalışın. Eşinizden kendisi ile nasıl ilgilenmenizi istediğini sorun. Canım kelimesi rahatsız mı etti onu bu durumda hangi kelimenin kendisini daha mutlu edeceğini sorabilirsiniz. Hiç beklemediği anlarda sürprizler yapabilir, mesajlar atabilirsiniz. Tabi burada yuvayı kurtarmak isteyen siz olunca işler hep size düşüyor. Ancak bunların yanında kesinlikle bu konuda uzman bir psikolojik danışman ya da durumu daha da karmaşık ise psikiyatriye başvurunuz. Bence psikolojik danışma çözebilir bu işi ancak dediğim gibi 2-3 kez gitmeyle çözüme kavuşulmaz. Ortalama genelde 6-12 oturum sürer. Allah yardımcınız olsun.

(+Çocuğunuz yok anladığım kadarıyla aranızın düzelmesi için çocuk yapma gibi bir girişimde bulunmayın pek çok bu tip durumlarda bu yöntemi deneyenler de düzelme görülmemiş olan çocuklara olmuştur Sad )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-05-2013, Saat:07:38 PM, Düzenleyen: pdgokhan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.