You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumumuzda kaç cimcime var?

Forumumuzda kaç cimcime var?

LoadinG....*
RE: Forumumuzda kaç cimcime var?
:DBig Grin hepsı buyudu abısı koskocaman oldular TongueTongue

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
burda cimcime mimcime yok Smile simayın dediği gibi başka çeşitler var :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Cimcime veyahut diğer söylemlerden kastım; masumiyetle alakalıydı. Umarım faydalı bir forum olmuştur. Katkıları için forum arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet bizde masumiyetten yola çıkmıştık zaten Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bende cimcimeyim
daha küçücük ve masumum küçücük derken 16 yasındayımBig Grin
Eğer bir gün dünya ya ait çok büyük bir derdin olursa, rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
allaha şükür bi tane çıktı :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Sevgili Gülsevrâ,

Niyetler iyiyse, akıbet de hayr olacaktır. Ancak nette değil sadece reel hayatta da güven kalmamış. Bilhassa bu foruma üye olalı iki günden biraz fazla oldu. Bir süre önce özel bir iletiyle olumsuz bir geri bildirim aldım. Geri bildirimi yapan bir bayandı. Kötü sözler sarfederek erkekleri kötüledi beni merkez alarak. Şaşırdım ve herhangi bir olumsuz tepki göstermedim. Sözde bu tür konuların açılması "kızların tavlanması" boyutuyla ilintiliymiş. Garip garip pekçok düşünceler söyledi. Düşündürücüydü açıkçası söyledikleri. İnsanların, bilhassa farklı cinsteki kişilerin birbirleriyle iletişimlerinde, böylesine güvenin kayboluşu ve bir bayanın bir erkek hakkında olumsuz yorumlar yapması, trajikomikti. Dikkate alıp, ilerleyen zamanlarda çeşitli gözlemlerim de olacaktır. Acaba söyledikleri gerçekten doğru mudur? Erkekler gerçekten neti, gerçek hayatta yaşayamadıklarına bir kılıf olarak görüp nette yaşayabilme hissiyatı ve düşüncesiyle mi hareket ediyor? Açıkçası bu forumda yeni olmama rağmen böyle patavatsız, üstelik doğrudan özele yazılan, mesajların olması, beni üzdü. İsmini de vermek istemiyorum. Ne olursa olsun ufak pürüzler bu forumdaki yolculuğumu olumsuz olarak etkilemeyecektir. Çünkü foruma girişte Allah'ın kelamıyla girdim ve amacımda hiçbir ard niyet olmaksızın faydalı ve dostça paylaşımlar olacaktır...

Kalın sağlıcakla...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.