You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumumuzda kaç cimcime var?

Forumumuzda kaç cimcime var?

Profesör
RE: Forumumuzda kaç cimcime var?
sen kaç tane cimime yok diye sorsaydın daha kolay sayardık :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Sevgili Reyyan,

Zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkma istersen gülücük Cimcime misin değil misin? gülücük Değilsen yoğunluk yapmayalım, lütfen gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
valla ben cimcimelikten çıktım biraz ama geneli cimcime sitenin kahkaha

bayanları cimcime
bayları cimcim

dolayısıyla sanada bay cimcim diyebilürük herhalde :D
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Sevgili Reyyan,

Gönlünden geçen, fikrinden uzak olmaz, inşaAllah... Valla onu bunu bilmem ilerde nasip olur da evlenirsem eşime sürekli cimcime demeyi düşünüyorum. Yaş ne olursa olsun bayanlar benim için bir "cimcime", "çalıkuşu", "tweety"dir. Neyse soruyu birazcık manipüle edelim; Forumda kaç tweety var? :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SORUYU KAÇ CİMCİM VAR DİYE DEĞİŞİRSEK DAHA KOLAY SAYARIZ kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
...

Bir kedi mi gördüm diyen tweety'ler konuyu basmışifade Doğru da söylerler! Az çok forumdaki üyeler de doğrularını netleştirmeye yeterli de oluyor. Ama konu "tweety'lerin şahsına munhasır! Hadi bakayım çalıkuşları akşam oldu, yuvanıza uçun ve tüylerinizi kabarta kabarta aya bakıp, kuşların ülkesinde hayâllere dalın... :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.