Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Forumumuzda kaç cimcime var?
Forumumuzda kaç cimcime var?
hepsı buyudu abısı koskocaman oldular 
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
daha küçücük ve masumum küçücük derken 16 yasındayım
Niyetler iyiyse, akıbet de hayr olacaktır. Ancak nette değil sadece reel hayatta da güven kalmamış. Bilhassa bu foruma üye olalı iki günden biraz fazla oldu. Bir süre önce özel bir iletiyle olumsuz bir geri bildirim aldım. Geri bildirimi yapan bir bayandı. Kötü sözler sarfederek erkekleri kötüledi beni merkez alarak. Şaşırdım ve herhangi bir olumsuz tepki göstermedim. Sözde bu tür konuların açılması "kızların tavlanması" boyutuyla ilintiliymiş. Garip garip pekçok düşünceler söyledi. Düşündürücüydü açıkçası söyledikleri. İnsanların, bilhassa farklı cinsteki kişilerin birbirleriyle iletişimlerinde, böylesine güvenin kayboluşu ve bir bayanın bir erkek hakkında olumsuz yorumlar yapması, trajikomikti. Dikkate alıp, ilerleyen zamanlarda çeşitli gözlemlerim de olacaktır. Acaba söyledikleri gerçekten doğru mudur? Erkekler gerçekten neti, gerçek hayatta yaşayamadıklarına bir kılıf olarak görüp nette yaşayabilme hissiyatı ve düşüncesiyle mi hareket ediyor? Açıkçası bu forumda yeni olmama rağmen böyle patavatsız, üstelik doğrudan özele yazılan, mesajların olması, beni üzdü. İsmini de vermek istemiyorum. Ne olursa olsun ufak pürüzler bu forumdaki yolculuğumu olumsuz olarak etkilemeyecektir. Çünkü foruma girişte Allah'ın kelamıyla girdim ve amacımda hiçbir ard niyet olmaksızın faydalı ve dostça paylaşımlar olacaktır...
Kalın sağlıcakla...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
simayın dediği gibi başka çeşitler var :D